Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: garbage Songtekst: my lover acute s box

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: garbage - my lover acute s box ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my lover acute s box? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van garbage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van garbage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my lover acute s box .

Origineel

My lover's charms Are in a box Beneath my bed And piece by piece I'll cherish them Until the end Send me an angel to love I need to feel a little piece of heaven Send me an angel to love I'm afraid I'll never get to heaven They burn my hand Scar my face And blind my eyes I'll steal your breath And throw away What I despise Send me an angel to love I need to feel a little piece of heaven Send me an angel to love I'm afraid I'll never get to heaven Between these walls And darkened halls I've done my time If I should die Before I wake Then you'll know why Send me an angel to love I need to feel a little piece of heaven Send me an angel to love I'm afraid I'll never get to heaven Send me an angel to love (piece by piece) I need to feel a little piece of heaven (piece by piece) Send me an angel to love (piece by piece) I'm afraid I'll never get to heaven (piece by piece) Piece by piece Piece by piece (Send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel) Piece by piece (send me an angel)

 

Vertaling

De charmes van mijn minnaar zitten in een doos Onder mijn bed En stukje bij beetje zal ik ze koesteren Tot het einde Stuur me een engel om van te houden Ik moet een stukje hemel voelen Stuur me een engel om lief te hebben Ik ben bang dat ik nooit in de hemel zal komen Ze verbranden mijn hand Littekens in mijn gezicht En verblinden mijn ogen Ik zal je adem stelen En gooi weg Wat ik veracht Stuur me een engel om lief te hebben Ik moet een stukje hemel voelen Stuur me een engel om lief te hebben Ik ben bang dat ik nooit in de hemel zal komen Tussen deze muren En verduisterde zalen Ik heb mijn tijd gedaan Als ik zou sterven Voordat ik wakker word Dan zal je weten waarom Stuur me een engel om lief te hebben Ik moet een stukje hemel voelen Stuur me een engel om lief te hebben Ik ben bang dat ik nooit in de hemel zal komen Stuur me een engel om lief te hebben (stukje voor stukje) Ik wil een stukje van de hemel voelen (stukje bij beetje) Stuur me een engel om lief te hebben (stukje voor stukje) Ik ben bang dat ik nooit in de hemel kom (stukje voor stukje) Stukje bij beetje Stukje bij beetje (Stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel) Stukje bij beetje (stuur me een engel)