Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gardel carlos Songtekst: el da que me quieras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gardel carlos - el da que me quieras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el da que me quieras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gardel carlos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gardel carlos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el da que me quieras .

Origineel

Acaricia mi ensueño El suave murmullo De tu suspirar. Como ríe la vida Si tus ojos negros Me quieren mirar. Y si es mío el amparo De tu risa leve Que es como un cantar, Ella aquieta mi herida, Todo, todo se olvida. El día que me quieras La rosa que engalana, Se vestirá de fiesta Con su mejor color. Y al viento las campanas Dirán que ya eres mía, Y locas las fontanas Se contarán su amor. La noche que me quieras Desde el azul del cielo, Las estrellas celosas Nos mirarán pasar. Y un rayo misterioso Hará nido en tu pelo, Luciernagas curiosas que verán Que eres mi consuelo. El día que me quieras No habrá más que armonía. Será clara la aurora Y alegre el manantial. Traerá quieta la brisa Rumor de melodía. Y nos darán las fuentes Su canto de cristal. El día que me quieras Endulzará sus cuerdas El pájaro cantor. Florecerá la vida No existirá el dolor.

 

Vertaling

Streelt mijn mijmeringen Het zachte gefluister Van jouw zuchten. Hoe het leven lacht Als je zwarte ogen Wil je naar me kijken. En als de schuilplaats van mij is Van jouw lichte gelach Dat is als een liedje, Ze verzacht mijn wond, Alles, alles is vergeten. De dag dat je van me houdt De roos die siert, Zal zich verkleden voor een feestje Met zijn beste kleur. En in de wind de klokken Ze zullen zeggen dat je al van mij bent, En de fonteinen zullen uitzinnig zijn Ze zullen hun liefde vertellen. De nacht dat je van me houdt Van het blauw van de hemel, De jaloerse sterren Zal ons voorbij zien gaan. En een mysterieuze straal Zal zich in je haar nestelen, Nieuwsgierige vuurvliegjes die zullen zien Dat jij mijn troost bent. De dag dat je van me houdt Er zal niets dan harmonie zijn. De dageraad zal helder zijn En de lente zal vrolijk zijn. Het briesje zal stil zijn Een geruis van melodie. En de fonteinen zullen ons Hun kristallen lied. De dag dat je van me houdt Zal zijn snaren verzoeten De zangvogel. Het leven zal bloeien Er zal geen pijn zijn.