Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gareth Emery Feat. Christina Novelli Songtekst: Concrete Angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gareth Emery Feat. Christina Novelli - Concrete Angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Concrete Angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gareth Emery Feat. Christina Novelli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gareth Emery Feat. Christina Novelli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Concrete Angel .

Origineel

Let me breathe you in, and breathe the words in your mouth Inside you're shivering, the silence shouts so loud I just want to, I just want to stay around And while my heart beats, I promise I won't let you down. If I'm somewhere else it doesn't mean that I don't see That you don't trust yourself, that's why you don't trust me It makes me crazy, when you're crazy, you don't speak You think you know me, but what you know is just skin deep If you keep building these walls, brick by brick towers so tall Soon I won't see you at all, till the concrete angel falls I knew who you were from the start, but now I don't know who you are soon there'll be nothing at all, till the concrete angel falls Read more: Gareth Emery - Concrete Angel Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Laat me je inademt en adem de woorden in je mond Binnen je rillen, de stilte schreeuwt zo luid Ik wil gewoon, ik wil gewoon rond blijven En terwijl mijn hart klopt, ik beloof dat ik zal je niet teleurstellen. Als ik ergens anders maar dat betekent niet dat ik niet zie Dat je jezelf niet vertrouwt, dat is waarom je me niet vertrouwt Het maakt me gek, als je gek bent, hoef je niet spreken Je denkt dat je me kent, maar wat je weet is slechts huid diep Als je blijven bouwen deze muren, steen voor steentorens zo hoog Binnenkort zal ik je helemaal niet zien, totdat het beton Angel Falls Ik wist wie je was vanaf het begin, maar nu ik weet niet wie je bent binnenkort zal er niets te zijn gans niet, totdat het beton Angel Falls Lees meer: ​​Gareth Emery - Concrete Angel Lyrics | MetroLyrics