Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gareth Gates Songtekst: Angel On My Schoulder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gareth Gates - Angel On My Schoulder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Angel On My Schoulder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gareth Gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gareth Gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Angel On My Schoulder .

Origineel

My life was in fleshing before my eyes a second later I walked to realize my hart had crushed and burned in shades and pulled me from the flames I took your hand and you pulled me uppon my feet I confessed but you had forgiven me It's curraging the truth you said My love will never and she hold me from danger your my shelter you hold my hart in place refrein: There's an angel on my shoulder here tonight making shore that I'm alright and when I'm falling fast you rescue me your love uncondicionly And when I'm cold and so alone lay in your arms and feel much hope I pray that you'll always be the gardying angel send for me Cause I'm ohhhh my dream comes between us every now and then I make mistakes get in trouble in time again and again I aint proud of who I am when I'm down you understan blinded you can always seem to show the way your the light your the reason I'm here today if you cry I will cry (so dry your eyes) refrein: There's an angel on my shoulders here tonight making shore that I'm alright and when I'm falling fast you rescue me your love uncondicionly and when I'm cold and so alone lay in your arms and feel much hope I pray that you'll always be my gradying angel send for me ohhhhh heey oooohhh Cause there There's an angel on my shoulder here tonight making shore that I'm alright and when I'm falling fast you rescue me your love uncondicionly and when I'm cold and so alone lay in your arms and feel much hope I pray that you'll always be the gardying angel send for me

 

Vertaling

Mijn leven was bij de invulling voor mijn ogen a seconde later liep ik te beseffen mijn hart was in de kleuren verpletterd en verbrand en trok me uit de vlammen Ik nam je hand en je trok me uppon mijn voeten Ik biechtte maar u me had vergeven Het is curraging de waarheid te je zei Mijn liefde zal nooit en ze houden me tegen gevaar je mijn shelter je houd mijn hart in plaats Refrein: Er is een engel op mijn schouder hier vanavond het maken van wal dat ik ben oke en toen ik ben fast falling je het mij te redden uw liefde uncondicionly En als ik heb het koud en zo alleen lag in je armen-en voel me veel hopen Ik bid dat u altijd zult te zijn de gardying engel sturen voor mij Cause Ik ben ohhhh mijn droom komt tussen ons zo nu en dan Ik maken fouten opnieuw en opnieuw te krijgen in de problemen in de tijd Ik is niet trots op wie ik ben toen ik naar beneden ben u understan verblind kunt u altijd lijken de weg te wijzen uw het licht uw de reden dat ik hier ben vandaag als je huilen Ik zal huilen (dus droog je ogen) Refrein: Er is een engel onmijn schouders hier vanavond het maken van wal dat ik ben oke en toen ik ben fast falling je het mij te redden uw liefde uncondicionly en toen ik heb het koud en zo alleen lag in je armen-en voel me veel hopen Ik bid dat u altijd zult te zijn mijn gradying engel te sturen voor mij ohhhhh heey oooohhh Want er Er is een engel op mijn schouder hier vanavond het maken van wal dat ik ben oke en toen ik ben fast falling je het mij te redden uw liefde uncondicionly en toen ik heb het koud en zo alleen lag in je armenen voel veel hoop Ik bid dat u altijd zult te zijn de gardying engel sturen voor mij