Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gareth gates Songtekst: downtown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gareth gates - downtown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van downtown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gareth gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gareth gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals downtown .

Origineel

Is the temperature hot enough for you tonight? Is it making your dreams suggest things you can't fight? If you call me one time, two time, any time that you want Got a certain, sure fire remedy to get you off So take my hand and rock with me to the sweetest symphony Your body pleads to feel the way it feels Just trust me more that any heart you saw I'll give you all the love you're waiting for Now, baby, if you dance my way downtown Little skin on skin sure can be found Maybe you are all alone, can't do it on your own I'll show you heaven at the speed of sound Now, baby, if youe on,e on,e on,e on downtown Come on,e on,e on downtown Is the temperature hot enough for you to play? Is it making your dreams suggest things you can't say? If you'd ask me one time, two time, any time that you like Got the perfect way to alleviate your stress tonight So take my hand and rock with me to the sweetest symphony Your body pleads to feel the way it feels Just trust me more that any heart you saw I'll give you all the love you're waiting for Now, baby, if you dance my way downtown Little skin on skin sure can be found Maybe you are all alone, can't do it on your own I'll show you heaven at the speed of sound Now, baby, if you dance my way downtown Little skin on skin sure can be found Maybe you are all alone, can't do it on your own I'll show you heaven at the speed of sound So take my hand and rock with me to the sweetest symphony Your body pleads to feel the way it feels Just trust me more that any heart you saw I'll give you all the love you're waiting for Now, baby, if you dance my way downtown Little skin on skin sure can be found Maybe you are all alone, can't do it on your own I'll show you heaven at the speed of sound Now, baby, if you dance my way downtown Little skin on skin sure can be found Maybe you are all alone, can't do it on your own I'll show you heaven at the speed of sound.

 

Vertaling

Is de temperatuur vanavond warm genoeg voor jou? Laat het je dromen dingen suggereren waar je niet tegen kunt vechten? Als je me één keer, twee keer belt, wanneer je maar wilt Ik heb een zeker vuurmiddel om je uit te schakelen Dus neem mijn hand en rock met me mee naar de liefste symfonie Je lichaam smeekt om te voelen hoe het voelt Vertrouw me meer dan welk hart je ook zag Ik geef je alle liefde waar je op wacht Schatje, als je naar het centrum danst Er is zeker een kleine huid op de huid te vinden Misschien ben je helemaal alleen, je kunt het niet alleen Ik zal je de hemel laten zien met de snelheid van geluid Nu, schat, als je e, e e, e e, e in het centrum bent Kom op, e op, e op de binnenstad Is de temperatuur warm genoeg om te spelen? Laat het je dromen dingen suggereren die je niet kunt zeggen? Als je het me een keer wilt vragen, twee keer, wanneer je maar wilt Heb de perfecte manier om je stress vanavond te verlichten Dus neem mijn hand en rock met me mee naar de liefste symfonie Je lichaam smeekt om te voelen hoe het voelt Vertrouw me meer dan welk hart je ook zag Ik geef je alle liefde waar je op wacht Schatje, als je naar het centrum danst Er is zeker een kleine huid op de huid te vinden Misschien ben je helemaal alleen, je kunt het niet alleen Ik zal je de hemel laten zien met de snelheid van geluid Schatje, als je naar het centrum danst Er is zeker een kleine huid op de huid te vinden Misschien ben je helemaal alleen, je kunt het niet alleen Ik zal je de hemel laten zien met de snelheid van geluid Dus neem mijn hand en rock met me mee naar de liefste symfonie Je lichaam smeekt om te voelen hoe het voelt Vertrouw me meer dan welk hart je ook zag Ik geef je alle liefde waar je op wacht Schatje, als je naar het centrum danst Er is zeker een kleine huid op de huid te vinden Misschien ben je helemaal alleen, je kunt het niet alleen Ik zal je de hemel laten zien met de snelheid van geluid Schatje, als je naar het centrum danst Er is zeker een kleine huid op de huid te vinden Misschien ben je helemaal alleen, je kunt het niet alleen Ik zal je de hemel laten zien met de snelheid van geluid.