Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gareth gates Songtekst: lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gareth gates - lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gareth gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gareth gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lies .

Origineel

I waited in the summer rain I waited till my tears stop falling You never came along You had to do me wrong again You promised me you gave your words There's time I'm around with your defect My heart has had enough I'm really not that tough inside Baby [Chorus] Lies You have me had your lies Come look into my eyes Can't break my heart with honesty instead Cause I don't want to cry I'd rather say goodbye Bye, bye I can't take another lie They told me not to trust in you And finally I do believe this Say who's the other man You do the best you can to hide Tell me Does he think you're always beautiful as I did The very first time I leave my eyes on you I gave my heart to you Again and again and again, baby [Chorus] Another night, another day How can I go on this time without you What can I do, what can I say Say is there any other ? [Chorus: x2]

 

Vertaling

Ik wachtte in de zomerregen Ik wachtte tot mijn tranen ophielden Je bent nooit meegekomen Je moest me weer fout doen Je hebt me beloofd dat je je woorden hebt gegeven Er is tijd dat ik in de buurt ben met jouw defect Mijn hart heeft er genoeg van Ik ben echt niet zo stoer van binnen Baby [Refrein] Leugens Je hebt me je leugens gehad Kom in mijn ogen kijken Ik kan in plaats daarvan mijn hart niet breken met eerlijkheid Omdat ik niet wil huilen Ik neem liever afscheid Tot ziens Ik kan niet meer liegen Ze zeiden dat ik niet op je moest vertrouwen En tot slot geloof ik dit Zeg wie de andere man is Je doet je best om je te verbergen Vertel het me Vindt hij je altijd mooi zoals ik De allereerste keer dat ik je in de gaten houd Ik heb je mijn hart gegeven Keer op keer op keer, schat [Refrein] Nog een nacht, nog een dag Hoe kan ik deze keer verder zonder jou Wat kan ik doen, wat kan ik zeggen Zeg, is er nog een ander? [Refrein: x2]