Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Garht Brooks Songtekst: Wrong About Jou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Garht Brooks - Wrong About Jou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wrong About Jou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Garht Brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Garht Brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wrong About Jou .

Origineel

You were right about me being lonely without you Missing you like the way that I do You were right about so many things That I’m starting to think I was wrong about you You were right about me crying all night hoping My heart breaking in two You were right about so many things That I’m starting to think I was wrong about you If I could do it all over again I’d do it all a little differently Slower than that And I might be able to see That you were right about me wanting you back again As soon as I said we were through You were right about so many things That I’m starting to think I was wrong about you If I could do it all over again I’d do it all a little differently Slower than that And I might be able to see That you were right about our hearts beating as one heart And me not having a clue You were right about so many things That it makes me think that I was wrong about you You were right about so many things I’m starting to think I was wrong about you

 

Vertaling

Je had gelijk over me eenzaam zonder jou Het missen van u, zoals de manier waarop ik doen Je had gelijk over zo veel dingen Dat ik begin te denken dat ik verkeerd over jou was Je had gelijk over mij huilen de hele nacht in de hoop Mijn hart breekt in twee Je had gelijk over zo veel dingen Dat ik begin te denken dat ik verkeerd over jou was Als ik kon het allemaal weer opnieuw doen Ik zou anders het allemaal een beetje te doen Langzamer dan dat En ik zou in staat zijn om te zien Dat je gelijk over me willen je terug wasopnieuw Zodra ik zei dat we waren door Je had gelijk over zoveel dingen Dat ik begin te denken dat ik verkeerd over jou was Als ik kon het allemaal weer opnieuw doen Ik zou anders het allemaal een beetje te doen Langzamer dan dat En ik zou in staat zijn om te zien Dat je gelijk over onze harten slaan als één hart waren En mij niet hebben van een idee Je had gelijk over zoveel dingen Dat het maakt me denken dat ik verkeerd over jou was Je had gelijk over zoveel dingen Ik begin te denken dat ik verkeerd over jou was