Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: garou Songtekst: ne me parlez plus d elle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: garou - ne me parlez plus d elle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ne me parlez plus d elle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van garou! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van garou en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ne me parlez plus d elle .

Origineel

Ne me parlez plus d'elle J'ai besoin d'oublier Tout ce qui me rappelle Qu'un jour elle a été Ne me parlez plus d'elle On se rend malheureux A prendre une étincelle Pour le plus beau des feux Ne me parlez plus d'elle Je préfère son absence A sa beauté cruelle Accordez moi silence Loin de son existence Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Elle ouvre grand ses ailes Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Ne me parlez plus d'elle Je voudrais m'endormir Comme une sentinelle Qui ne voit rien venir Ne me parlez plus d'elle Je préfère l'ignorance Aux mauvaises nouvelles Accordez moi silence Loin de son existence Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Elle ouvre grand ses ailes Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Elle me reprend Elle me reprend le ciel Ne me parlez plus d'elle Non ne m'en parlez pas Mais parlez lui de moi Accordez moi silence Loin de son existence Donnez moi une chance D'oublier que j'y pense Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Elle ouvre grand ses ailes Ne me parlez plus d'elle Je ne veux pas savoir Près de qui chaque soir Elle me reprend Elle me reprend le ciel

 

Vertaling

Praat met mij niet meer over haar. Ik moet vergeten Alles wat me herinnert Dat ze op een dag Praat niet meer over haar. Je maakt jezelf ellendig Om een vonk te nemen Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Praat niet meer over haar. Ik verkies haar afwezigheid Naar haar wrede schoonheid Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet niet wat ik moet doen. Praat met mij niet over haar. Ik wil het niet weten. Door wie elke nacht Ze opent haar vleugels wijd Praat niet meer over haar. Ik wil het niet weten. Bij wie elke nacht Vertel me niet over haar Ik wil in slaap vallen Als een schildwacht Wie kan het niet zien aankomen Praat met mij niet over haar. Ik geef de voorkeur aan onwetendheid Op slecht nieuws Geef me stilte Ver van haar bestaan Praat met mij niet over haar. Ik wil het niet weten. Met wie ze elke nacht close is Ze opent haar vleugels wijd Praat niet meer over haar. Ik wil het niet weten. Bij wie elke nacht Ze neemt me mee terug Ze neemt de hemel van me af Vertel me niet over haar Nee, vertel me niet over haar. Maar vertel haar over mij Geef me stilte Weg van haar bestaan Geef me een kans. Om te vergeten dat ik er aan denk Praat met mij niet over haar. Ik wil het niet weten. Ik wil niet weten met wie ze is. Ze opent haar vleugels wijd Praat met mij niet over haar. Ik wil het niet weten. Bij wie elke nacht Ze neemt me mee terug Ze neemt de hemel van me af