Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: garrison starr Songtekst: knucklehead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: garrison starr - knucklehead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knucklehead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van garrison starr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van garrison starr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knucklehead .

Origineel

Behold the hit music revolution Non-stop, completely commercial free Behold the hit music revolution Lucky you, lucky me Knucklehead, knucklehead Oh, you act like such a creep But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Uphold the new faker institution Handpick your trick from the factory Uphold the new faker institution Yeah, lucky you, hey lucky me Knucklehead, knucklehead Oh, you act like such a creep But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Knucklehead, knucklehead Yeah, youre backwards underneath But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Shes nice and ripe at seventeen Hes all washed up at twenty-three Welcome to our tragedy Knucklehead, knucklehead Oh, you act like such a creep But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Knucklehead, knucklehead Oh, youre backwards underneath Oh but you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Behold the hit music revolution Behold the hit music revolution Behold the hit music revolution Behold the hit music revolution, revolution

 

Vertaling

Aanschouw de hit muziek revolutie Non-stop, volledig vrij van reclame Aanschouw de hit muziek revolutie Lucky you, lucky me Knucklehead, knucklehead Oh, je gedraagt je als een griezel But you make me want to rock Ja, jij maakt dat ik wil zingen Houd het nieuwe faker instituut in ere Handpick your trick from the factory Bevestig het nieuwe faker instituut Yeah, lucky you, hey lucky me Knucklehead, knucklehead Oh, je gedraagt je als een griezel But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Knucklehead, knucklehead Ja, je bent achterlijk daar beneden But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Zij is mooi en rijp op haar zeventiende Hes all washed up at twenty-three Welkom bij onze tragedie Knucklehead, knucklehead Oh, je gedraagt je als een griezel But you make me want to rock Yeah, you make me want to sing Knucklehead, knucklehead Oh, je bent achterlijk daar beneden Oh maar door jou wil ik rocken Yeah, you make me want to sing Aanschouw de hit muziek revolutie Aanschouw de hit muziek revolutie Aanschouw de hit muziek revolutie Aanschouw de hit muziek revolutie, revolutie