Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Garth Brooks Songtekst: When You Come Back Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Garth Brooks - When You Come Back Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When You Come Back Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Garth Brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Garth Brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When You Come Back Down .

Origineel

There's a ship out on the ocean at the mercy of the sea It's been tossed about lost and broken wandering aimlessly And God, somehow You know that ship is me Cause there's a lighthouse in the harbor shining faithfully Pouring its light out across the water for this sinking soul to see That someone out there still believes in me (chorus) On a prayer in a song I hear your voice and it keeps me hanging on Raining down against the wind I'm reaching out 'til we reach the circle's end When you come back to me again There's a moment we all come to In our own time and our own space Where all that we've done we can undo If our heart's in the right place (Repeat Chorus) And again I see my yesterday's in front of me Unfolding like a mystery You're changing all that is and used to be

 

Vertaling

Er is een schip op de oceaan aan de genade van de zee Het is al weer geslingerd verloren en gebroken doelloos dwalen En God, een of andere manier weet je dat schip is mij Want er is een vuurtoren in de haven schijnt getrouw Gieten zijn licht over het water voor dit zinkende ziel te zien Dat iemand die er nog steeds gelooft in mij (Refrein) Op een gebed in een lied Ik hoor je stem en het houdt me opknoping op Regent omlaag tegen de wind Ik ben te bereiken out 'til we het einde van de cirkel te bereiken Als je weer terug te komen naar mij Er is een moment dat we allemaal komen te In onze eigen tijd en onze eigen ruimte Waar al dat we hebben gedaan kunnen we ongedaan maken Als ons hart zit op de juiste plaats (Repeat Chorus) En weer zie ik mijn gisteren is voor mij Ontvouwen als een mysterie Je verandert dat alles is en vroeger