Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Garth Brooks Songtekst: You Wreck Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Garth Brooks - You Wreck Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Wreck Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Garth Brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Garth Brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Wreck Me .

Origineel

You call me crying on the phone at 2 AM And I rush right over You talked to me like you never talk to him And I just don’t understand You hold me like you’re scared to let me go You look at me like I’m invisible And I don’t know why I am out of my mind I’m stuck in the rain Standing in line Watching your world go by And I can’t believe That I’m crashing and burning and somehow you can’t see I love the way you wreck me Tell me what I got to do To paint me in Your perfect picture My heart’s running in a race I can’t win And I can’t just can’t help myself I want to write it on the wall for you to see Would it matter if I got down on my knees And I don’t know why I am out of my mind I’m stuck in the rain Standing in line Watching your world go by And I can’t believe That I’m crashing and burning and somehow you can’t see I love the way you wreck me You’ve already got the best of me You’ve already made a mess of me And I keep coming back, coming back for more And I don’t know why I am out of my mind I’m stuck in the rain Standing in line Watching your world go by And I can’t believe That I’m crashing and burning, I’m tossing and turning I guess that I’m learning that you’re never going to see I love the way you wreck me I love the way you wreck me

 

Vertaling

Je belt me ​​huilend aan de telefoon bij 02:00 En ik haast rechts over Je praatte met me als je nog nooit met hem praten En ik begrijp het gewoon niet Je houdt me als je bang om mij te laten gaan bent Je kijkt naar me alsof ik onzichtbaar En ik weet niet waarom Ik ben uit mijn gedachten Ik zit vast in de regen In de rij staan Kijken naar je wereld gaat door En ik kan het niet geloven Dat ik crashen en branden en of andere manier kun je niet zien Ik hou van de manier waarop je me wrak Vertel me wat ik moet doen Voor mij is schilderen in Uw perfecteafbeelding Running mijn hart aan een race kan ik niet winnen En ik kan niet zomaar kan mezelf niet helpen Ik wil het schrijven op de muur voor u te zien Zou het uit of ik ging op mijn knieën En ik weet niet waarom Ik ben uit mijn gedachten Ik zit vast in de regen In de rij staan Kijken naar je wereld gaat door En ik kan het niet geloven Dat ik crashen en branden en of andere manier kun je niet zien Ik hou van de manier waarop je me wrak Je hebt al kreeg het beste van mij Je hebt al een puinhoop gemaakt van me En ik blijf komenterug, terugkomen voor meer En ik weet niet waarom Ik ben uit mijn gedachten Ik zit vast in de regen In de rij staan Kijken naar je wereld gaat door En ik kan het niet geloven Dat ik crashen en branden, ik woelen Ik denk dat ik ben aan het leren dat je nooit zult zien Ik hou van de manier waarop je me wrak Ik hou van de manier waarop je me wrak