Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: garth brooks Songtekst: your song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: garth brooks - your song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van garth brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van garth brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your song .

Origineel

Standing in the spotlight On such a perfect night Knowing that your out there listening I remember one time When I was so afraid Didn't think I had the courage To stand up on this stage Then you reached into my heart And you found the melody And if there ever was somebody Who made me believe in me It was you It was you It was your song that made me sing It was your voice that gave me wings And it was your light that shined Guiding my heart to find This place where I belong It was your song Every night I pray Before the music starts to play That I'll do my best and I won't let you down And for all the times I've stood here This feeling feels brand new And any time I doubt myself I think of you 'Cause It was your song that made me sing It was your voice that gave me wings And it was your light that shined Guiding my heart to find This place where I belong It was your song Dreams can come true With God's great angels like you It was your song that made me sing It was your voice that gave me wings And it was your light that shined Guiding my heart to find This place where I belong It was your song It was your song It's always been your song

 

Vertaling

In de schijnwerpers staan Op zo'n perfecte avond wetende dat jij daar buiten bent en luistert Ik herinner me een keer Toen ik zo bang was Ik dacht niet dat ik de moed had Om op dit podium te staan Toen reikte je in mijn hart En je vond de melodie En als er ooit iemand was Die me in mezelf liet geloven was jij het Het was jij Het was jouw lied dat me deed zingen Het was jouw stem die me vleugels gaf En het was jouw licht dat scheen dat mijn hart leidde naar de plek te vinden waar ik thuishoor Het was jouw lied Elke nacht bid ik Voordat de muziek begint te spelen Dat ik mijn best zal doen en je niet zal teleurstellen En voor al die keren dat ik hier heb gestaan Dit gevoel is gloednieuw En elke keer als ik aan mezelf twijfel, denk ik aan jou 'Cause it was your song that made me sing Het was jouw stem die me vleugels gaf En het was jouw licht dat scheen dat mijn hart leidde naar De plek te vinden waar ik thuishoor Het was jouw lied Dromen kunnen uitkomen Met God's grote engelen zoals jij Het was jouw lied dat me deed zingen Het was jouw stem die me vleugels gaf En het was jouw licht dat scheen dat mijn hart leidde naar de plek te vinden waar ik thuishoor Het was jouw lied Het was jouw lied Het is altijd jouw lied geweest