Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gary Allan Songtekst: Best I Ever Had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gary Allan - Best I Ever Had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Best I Ever Had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gary Allan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gary Allan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Best I Ever Had .

Origineel

So you sailed away Into a grey sky morning Now I'm here to stay Love can be so boring And nothing's quite the same now I just say your name now But it's not so bad You're only the best I ever had You don't want me back You're just the best I ever had So you stole my world Now I'm just a phony Remembering the girl Leaves me down and lonely Well, send it in a letter Make yourself feel better But it's not so bad You're only the best I ever had You don't want me back You're just the best I ever had And it might take some time to Patch me up inside But I can't take it so I I run away and hide And I might find in time that You we're always right You we're always right So you sailed away Into a grey sky morning Now I'm here to stay Love can be so boring Was it what you wanted Could it be I'm haunted But it's not so bad You're only the best I ever had You don't want me back You're just the best I ever had You're just the best i ever had

 

Vertaling

Dus je zeilde weg Breng in een grijze lucht ochtend Nu ben ik hier om te blijven Liefde kan zo saai zijn En niets is helemaal hetzelfde nu Ik zeg alleen maar uw naam nu Maar het is niet zo slecht Je bent alleen de beste die ik ooit heb gehad Je hoeft niet terug wil me Je bent gewoon de beste die ik ooit heb gehad Dus je stal mijn wereld Nu ben ik gewoon een nep Remembering het meisje Laat me down en eenzaam Nou, stuur het in een brief Maak jezelf beter voelen Maar het is niet zo slecht Je bent alleen de beste die ik ooit heb gehad Je hoeft niet terug wil me Je bent gewoon de beste die ik ooit heb gehad En het kan enige tijd duren om Patch me up inside Maar ik kan niet dus ik neem het Ik ren weg en verbergen En ik kan vinden in de tijd dat Je we zijn altijd recht Je we zijn altijd recht Dus je zeilde weg Breng in een grijze lucht ochtend Nu ben ik hier om te blijven Liefde kan zo saai zijn Was het wat je wilde Could it be I'm achtervolgd Maar het is niet zo slecht Je bent alleen de beste die ik ooit heb gehad Je hoeft niet terug wil me Je bent gewoon de beste die ik ooit heb gehad Je bent gewoon de beste die ik ooit