Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gary Allan Songtekst: Today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gary Allan - Today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gary Allan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gary Allan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Today .

Origineel

Today, he told her that he loved her Put a ring around her finger And promised her forever, together. Today, she smiled for all the pictures And he was right there with her Making all the memories without me And it hurts to say this out loud Looks like she's really gone now Today, is the happiest day of her life I should be happy for her today So tell me why are these tears in my eyes? I know i should be happy for her But i've lost everything I've lost everything i've ever wanted today Today, i thought about the moment i could have said i loved her And promised her forever, together Today, today it really hit me That she don't really miss me She's found a new beginning And i'm wishing i had one more chance God knows it's too late for that Today, is the happiest day of her life I should be happy for her today So tell me why are these tears in my eyes? I know i should be happy for her But i've lost everything I've lost everything i've ever wanted today Today, is the happiest day of her life I should be happy for her today, so tell me why are these tears in my eyes? i know i should be happy for her but i`ve lost everything, i`ve lost everything i`ve ever wanted today is the happiest day of her life i should be happy for her But i've lost everything I've lost everything i've ever wanted Today, he told her that he loved her Put a ring around her finger

 

Vertaling

Vandaag de dag, vertelde hij haar dat hij van haar hield Zet een ring om haar vinger En beloofde haar voor altijd samen. Vandaag, glimlachte ze voor alle foto's En hij was daar met haar Maken van alle herinneringen zonder mij En het doet pijn om dit te zeggen hardop Lijkt erop dat ze echt weg nu Vandaag de dag, is de gelukkigste dag van haar leven Ik vandaag zou moeten zijn blij voor haar Dus vertel me waarom zijn deze tranen in mijn ogen? Ik weet dat ik moet blij zijn voor haar Maar ik ben alles kwijt Ik heb alles wat ik ooit wilde kwijtvandaag Vandaag de dag, ik dacht aan het moment dat ik had kunnen zeggen ik hield van haar En beloofde haar voor altijd, samen Vandaag, vandaag is het echt hit me Dat ze niet echt mis me Ze vond een nieuw begin En ik wens ik nog een kans gehad God weet het te laat is voor die Vandaag de dag, is de gelukkigste dag van haar leven Ik vandaag zou moeten zijn blij voor haar Dus vertel me waarom zijn deze tranen in mijn ogen? Ik weet dat ik moet blij zijn voor haar Maar ik ben alles kwijt Ik heb alles wat ik ooit heb vandaag wou verloren Vandaag de dag, isde gelukkigste dag van haar leven Ik zou blij voor haar vandaag, dus vertel me waarom zijn deze tranen in mijn ogen? Ik weet dat ik moet blij zijn voor haar, maar ik `ve verloor alles, i` ve verloor alles i `ve ever wanted vandaag is de gelukkigste dag van haar leven is zou ik blij voor haar Maar ik ben alles kwijt Ik heb alles wat ik ooit wilde kwijt Vandaag de dag, vertelde hij haar dat hij van haar hield Zet een ring om haar vinger