Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary barden Songtekst: the long and winding road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary barden - the long and winding road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the long and winding road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary barden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary barden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the long and winding road .

Origineel

The long and winding road That leads to your door Will never disappear I've seen that road before It always leads me here Lead me to you door The wild and windy night That the rain washed away Has left a pool of tears Crying for the day Why leave me standing here? Let me know the way Many times I've been alone And many times I've cried Anyway you'll never know The many ways I've tried And still they lead me back To the long winding road You left me standing here A long long time ago Don't leave me waiting here Lead me to your door But still they lead me back To the long winding road You left me standing here A long long time ago Don't keep me waiting here Lead me to your door Yeah, yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

De lange en kronkelige weg die naar jouw deur leidt Zal nooit verdwijnen Ik heb die weg eerder gezien Het leidt me altijd hierheen Leid me naar jouw deur De wilde en winderige nacht Dat de regen wegspoelde Heeft een poel van tranen achtergelaten Huilend voor de dag Waarom laat je me hier staan? Laat me de weg weten Vele keren ben ik alleen geweest En vele keren heb ik gehuild Hoe dan ook, je zult nooit weten De vele manieren die ik heb geprobeerd En nog steeds leiden ze me terug Naar de lange kronkelige weg Je liet me hier staan Een lange lange tijd geleden Laat me hier niet staan wachten Leid me naar je deur Maar toch leiden ze me terug Naar de lange kronkelige weg Je liet me hier staan Een lange lange tijd geleden Laat me hier niet wachten Leid me naar je deur Yeah, yeah, yeah, yeah