Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary barlow Songtekst: are you ready now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary barlow - are you ready now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van are you ready now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary barlow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary barlow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals are you ready now .

Origineel

Can we share tonight the years we've been apart baby From the time we said goodbye until now How the nights we laughed and loved still feel like yesterday How I'm hoping you still feel the same (So) strange we're standing here after all this time Strange when the present and the past collides Memories of our days apart I feel they're fading fast Silence for my questions here at last Are you ready now for me to love you Are you ready now to give this love a try Are you ready now for me to give you trust to give you truth Are you ready now for me Ready now for me to say I love you The look upon your face shows no surprise baby Guess you always knew when things played on my mind I believe in second chances I believe in love for life I believe you can maybe lose love once but never twice Throw the past aside Let's make up for lost time If we let this love pass by we may never find these feelings again in our lives

 

Vertaling

Kunnen we vanavond de jaren delen die we uit elkaar zijn geweest baby Vanaf het moment dat we afscheid namen tot nu Hoe de nachten dat we lachten en liefhadden nog steeds aanvoelen als gisteren Hoe ik hoop dat jij nog steeds hetzelfde voelt (Zo) vreemd dat we hier staan na al die tijd Vreemd als het heden en het verleden botsen Herinneringen van onze dagen apart Ik voel dat ze snel vervagen Stilte voor mijn vragen eindelijk hier Ben je nu klaar voor mij om van je te houden Ben je nu klaar om deze liefde een kans te geven Ben je nu klaar voor mij om je vertrouwen te geven om je de waarheid te geven Ben je nu klaar voor mij Klaar om te zeggen dat ik van je hou De blik op je gezicht is niet verrast, schatje. Ik denk dat je het altijd al wist als er dingen speelden in mijn gedachten Ik geloof in tweede kansen Ik geloof in liefde voor het leven Ik geloof dat je liefde misschien één keer kunt verliezen, maar nooit twee keer Gooi het verleden aan de kant Laten we de verloren tijd inhalen Als we deze liefde voorbij laten gaan, vinden we deze gevoelens misschien nooit meer in ons leven