Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary barlow Songtekst: arms around you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary barlow - arms around you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van arms around you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary barlow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary barlow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals arms around you .

Origineel

Out of the water, Feelin' down feelin' cold, Into the fire, To a world I've never known, God I'm so tired, It's been a long long road to here, But God it's been worth it, When I feel your body near, With your arms around me, Love surrounds me, Ever by my side, With your arms you hold me, Trust and show me, All I feel tonight, But all this time that I've been searchin', All this time that I've been hurtin', It heals, when I'm in your arms each night, Runnin' away from, All the love I never knew, oh no, Only to fall, into the arms Of someone true, oh yeah, Now I've never noticed, I've been searchin' for so long, Just waitin' to find, Someone to make me feel this strong, oh, With your arms around me, Love surrounds me, Ever by my side, With your arms you hold me, Trust and show me, All I feel tonight, But all this time that I've been searchin', All this time that I've been hurtin', It heals, when I'm in your arms each night, Whoa oh ho, So safe in your arms, Whoa, ho, ho, With your arms around me, Love surrounds me, Ever by my side, With your arms you hold me, Trust and show me, All I feel tonight, Whoa, ho, oh oh, yeah, (So safe in your arms) Forever more, (So safe in your arms) Whoa yeah, So safe in your arms, So safe in your arms, So safe in your arms, So safe in your arms, Whoa ho oh yeah....

 

Vertaling

Uit het water, Feelin 'down feelin 'koud, In het vuur, Naar een wereld die ik nooit gekend heb, God ik ben zo moe, Het is een lange weg geweest tot hier, Maar God, het is het waard geweest, Als ik je lichaam dichtbij voel, Met je armen om me heen, Liefde omringt me, Altijd aan mijn zijde, Met je armen hou je me vast, Vertrouw en laat me zien, Alles wat ik voel vanavond, Maar al die tijd dat ik heb gezocht, Al die tijd dat ik pijn heb gehad, Het geneest, als ik in je armen ben elke nacht, Wegrennen van, Alle liefde die ik nooit gekend heb, oh nee, Alleen om te vallen, in de armen Van iemand waar, oh ja, Nu heb ik nooit gemerkt, Ik zoek al zo lang, Just waitin 'te vinden, Iemand die me zo sterk laat voelen, oh, Met je armen om me heen, Liefde omringt me, Altijd aan mijn zijde, Met je armen hou je me vast, Vertrouw en laat me zien, Alles wat ik voel vanavond, Maar al die tijd dat ik heb gezocht, Al die tijd dat ik pijn heb gehad, Het geneest, als ik in je armen ben elke nacht, Whoa oh ho, So safe in your arms, Whoa, ho, ho, Met je armen om me heen, Liefde omringt me, Altijd aan mijn zijde, With your arms you hold me, Vertrouw en laat me zien, Alles wat ik voel vanavond, Whoa, ho, oh oh, yeah, (So safe in your arms) Voor altijd meer, (So safe in your arms) Whoa yeah, So safe in your arms, So safe in your arms, So safe in your arms, So safe in your arms, Whoa ho oh yeah....