Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gary Below Songtekst: Let Me Go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gary Below - Let Me Go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let Me Go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gary Below! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gary Below en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let Me Go .

Origineel

A room full of sadness A broken heart And only me to blame For every single part No Science or Religion Could make this whole To be loved, but never loved To have, but never hold It's a life alone, and a desperate need To be held to be loved so This is gonna take a bit of getting used to But I know what's right for you Fly high and let me go That sky will save your soul When you pass by then you'll know That this gonna take a bit of getting used to But I know what's right for you Let me go A head full of madness And no where safe When tears aren't big enough, and love turns into hate It's a life alone, and a desperate need To be held to be loved so That this gonna take a bit of getting used to But I know what's right for you Fly high and let me go That sky will save your soul When you pass by then you'll know That this gonna take a bit of getting used to But I know what's right for you So let me go life will get better Find the love I never gave ya I know you lie there waiting all night long, so find where you belong Fly high and let me go (Let me go) That sky will save your soul (Let it save your soul tonight) Fly high and let me go (Let me go let me go) That sky will save your soul But this gonna take a bit of getting used to But I know what's right for you Let me go

 

Vertaling

Een kamer vol van verdriet Een gebroken hart En alleen mij de schuld Voor elk onderdeel Geen wetenschap of religie Zou dit geheel te maken Bemind te worden, maar nooit liefgehad Te hebben, maar nooit houden Het is een leven alleen, en een wanhopige behoefte Worden gehouden om zo geliefd Dit gaat wel een beetje wennen Maar ik weet wat goed voor u Vlieg hoog en laat me gaan Die hemel zal uw ziel te redden Wanneer je langs dan weet je Dat dit gaat wel een beetje wennen Maar ik weet wat goed voor u Laat megaan Een hoofd vol waanzin En niet waar veilig Als tranen zijn niet groot genoeg, en liefde verandert in haat Het is een leven alleen, en een wanhopige behoefte Worden gehouden om zo geliefd Dat dit gaat wel een beetje wennen Maar ik weet wat goed voor u Vlieg hoog en laat me gaan Die hemel zal uw ziel te redden Wanneer je langs dan weet je Dat dit gaat wel een beetje wennen Maar ik weet wat goed voor u Dus laat me gaan leven beter zal worden Vind de liefde die ik gaf nooit ya Ik weet dat je daar liggenwachten de hele nacht lang, dus vinden waar je thuishoort Vlieg hoog en laat me gaan (Laat me gaan) Die hemel zal uw ziel te redden (Laat het je ziel vanavond opslaan) Vlieg hoog en laat me gaan (Laat me gaan laat me gaan) Die hemel zal uw ziel te redden Maar dit gaat wel een beetje wennen Maar ik weet wat goed voor u Laat me gaan