Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary clark Songtekst: numb

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary clark - numb ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van numb? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals numb .

Origineel

Intro / Chorus- Well I'm numb Yeah woman I can't feel a thang Well I'm numb Yeah woman I can't feel a thang Verse 1- She give me hard time in the day A Hard time at night She can be so sweet till she wanna Fuss and fight Chorus 2 Till I'm numb Yeah woman I can't feel a thing Well I'm numb Yeah woman I can't feel a thing Verse 2- Ain't passing from the right I'm, passing to the left Burn this whole thing down All, by myself Chorus 3- Till I'm numb Yeah woman I can't feel a thing Till I'm numb Yeah woman I can't feel a thing Chorus 4- Well I'm numb Yeah woman I can't feel a thing Well I'm numb Yeah woman I can't feel a thing

 

Vertaling

Intro / Chorus- Nou, ik ben verdoofd Ja vrouw, ik kan geen ding voelen Nou, ik ben verdoofd Ja vrouw, ik kan geen ding voelen Vers 1- Ze gaf me veel moeite overdag Een moeilijke tijd 's nachts Ze kan zo lief zijn dat ze het wil Ophef en vechten Koor 2 Tot ik verdoofd ben Ja vrouw, ik voel niets Nou, ik ben verdoofd Ja vrouw, ik voel niets Vers 2- Komt niet van rechts Ik ga naar links Verbrand dit hele ding Helemaal alleen Refrein 3- Tot ik verdoofd ben Ja vrouw, ik voel niets Tot ik verdoofd ben Ja vrouw, ik voel niets Refrein 4- Nou, ik ben verdoofd Ja vrouw, ik voel niets Nou, ik ben verdoofd Ja vrouw, ik voel niets