Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary clark Songtekst: you saved me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary clark - you saved me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you saved me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you saved me .

Origineel

It's taken me a little while to bounce back I've been falling from some thing good People say I took a little too long Oh I did, yeahOh baby oh Till you came a long and you saved me, you saved me, with that good love You came a long and you saved me, you saved me, oh, with that good love It's taken me a little while toe back I've been working on some thing good Oh, so every now and then I tend to fall back Oh lord, I've been misunderstood Till you came along and you saved me you saved me with that good love oh yeah yeah You came around and you saved me you saved me, oh, with that good love oh yeah, yeah You've got it all baby I'm so addicted I, I cant help but want it more and more and more You've got it all baby I'm so addicted I, I can't help but want it more and more and more You saved me, oh Till you came along and you saved me you saved me, with that good love You came a long and you saved me you saved me, oh, with that good love oh yeah, oh yeah Till you came along and you saved me you saved me with that good love ohh you came along and you saved me you saved me, oh, with that good love You came a long You saved me you saved me

 

Vertaling

Het heeft even geduurd om terug te stuiteren Ik val van iets goeds Mensen zeggen dat ik iets te lang heb geduurd Oh dat deed ik, yeah Oh oh oh Tot je lang kwam en je me redde, je hebt me gered met die goede liefde Je kwam lang en je redde me, je hebt me gered, oh, met die goede liefde Het heeft me even geduurd Ik heb aan iets goeds gewerkt Oh, dus af en toe val ik terug Oh heer, ik ben verkeerd begrepen Tot je langs kwam en je me redde je hebt me gered met die goede liefde oh ja ja Je kwam langs en redde me je hebt me gered, oh, met die goede liefde oh ja, ja Je hebt het allemaal schat Ik ben zo verslaafd Ik, ik kan het niet helpen, maar wil het steeds meer en meer Je hebt het allemaal schat Ik ben zo verslaafd Ik, ik kan het niet helpen, maar wil het steeds meer en meer Je hebt me gered, oh Tot je langs kwam en je me redde je hebt me gered met die goede liefde Je kwam lang en je hebt me gered je hebt me gered, oh, met die goede liefde oh ja, oh ja Tot je langs kwam en je me redde je hebt me gered met die goede liefde ohh je kwam langs en je redde me je hebt me gered, oh, met die goede liefde Je kwam mee Je hebt me gered je hebt me gered