Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary david Songtekst: it only happens once

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary david - it only happens once ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it only happens once? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it only happens once .

Origineel

It only happens once, I'll never feel that thrill again, It only happens once, Why couldn't I have known it then? Since I lost you, dear one, Nothing seems to be the same, I tried hard but it's no use, My heart won't play the game. It only happens once, I realize that now is past, And I was such a dunce, Because I couldn't make it last. Why go on pretending? I just can't love someone new. It only happens once, And for me that once was you! Why go on pretending? I just can't love someone new. It only happens once, And for me that once was you!

 

Vertaling

Het gebeurt maar één keer, Ik zal die sensatie nooit meer voelen, Het gebeurt maar één keer, Waarom kon ik het toen niet weten? Sinds ik je kwijt ben, lieverd, lijkt niets meer hetzelfde, Ik heb mijn best gedaan, maar het heeft geen zin, Mijn hart wil het spel niet spelen. Het gebeurt maar één keer, Ik realiseer me dat nu voorbij is, En ik was zo'n domkop, Omdat ik het niet kon laten duren. Waarom blijven doen alsof? Ik kan gewoon niet van een nieuw iemand houden. Het gebeurt maar één keer, en voor mij was jij die ene keer! Waarom blijven doen alsof? Ik kan gewoon niet van een nieuw iemand houden. Het gebeurt maar één keer, En voor mij was jij die ene keer!