Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary jules Songtekst: greetings from the side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary jules - greetings from the side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van greetings from the side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary jules! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary jules en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals greetings from the side .

Origineel

Keep up conversation Pick up catch phrase Lay it down On the freaky side of town Don't let me seem so Don't let me wander too far Don't let me take too much I didn't need anything from you Don't let me seem so Don't let me feel so down I know a girl who waits All her life she's been waiting in shame Anticipating a change she can't explain Don't let me seem so Don't let me feel so down There's a better way Keep uppetition Pick up new phrase Look around On the freaky side of town Find me a hero Find me a chain neither binding nor broken Name me a new find A new name I am not the same Don't let me seem so Don't let me feel so...

 

Vertaling

Blijf in gesprek Pak de catch-zin op Leg het neer Aan de freaky kant van de stad Laat me niet zo lijken Laat me niet te ver afdwalen Laat me niet te veel nemen Ik heb niets van je nodig Laat me niet zo lijken Laat me niet zo somber voelen Ik ken een meisje dat wacht Ze wacht al haar hele leven in schaamte Anticiperen op een verandering die ze niet kan uitleggen Laat me niet zo lijken Laat me niet zo somber voelen Er is een betere manier Blijf in de strijd Pak een nieuwe zin op Kijk om je heen Aan de freaky kant van de stad Zoek een held voor me Zoek een ketting die niet bindend of gebroken is Noem me een nieuwe vondst Een nieuwe naam Ik ben niet hetzelfde Laat me niet zo lijken Laat me niet zo voelen ...