Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary mcfarland Songtekst: i want to hold your hand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary mcfarland - i want to hold your hand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want to hold your hand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary mcfarland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary mcfarland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want to hold your hand .

Origineel

Oh yeah I tell you somethin' I think you'll understand When I say that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand Oh please say to me You'll let me be your man And please say to me You'll let me hold your hand Now, let me hold your hand I want to hold your hand And when I touch you I feel happy inside It's such a feelin' that my love I can't hide I can't hide I can't hide Yeah, you got that somethin' I think you'll understand When I say that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand And when I touch you I feel happy inside It's such a feelin' that my love I can't hide I can't hide I can't hide Yeah, you got that somethin' I think you'll understand When I feel that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand

 

Vertaling

Oh ja, ik zal je wat vertellen I think you'll understand When I say that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand Oh alsjeblieft zeg tegen me You'll let me be your man And please say to me You'll let me hold your hand Nu, laat me je hand vasthouden I want to hold your hand En als ik je aanraak voel ik me gelukkig van binnen Het is zo'n gevoel dat mijn liefste ik kan me niet verstoppen ik kan me niet verstoppen ik niet kan verbergen Yeah, you got that somethin' I think you'll understand When I say that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand En als ik je aanraak voel ik me gelukkig van binnen Het is zo'n gevoel dat mijn liefste ik kan me niet verstoppen ik kan me niet verstoppen I can't hide Yeah, you got that somethin' I think you'll understand When I feel that somethin' I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand I want to hold your hand