Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary moore Songtekst: love that burns

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary moore - love that burns ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love that burns? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love that burns .

Origineel

Will you love me tomorrow Like you say you love me now? Will you love me tomorrow Like you say you love me now? When the flames of our flesh have stopped burning And the fire of our love has gone out Too many times I've given too much Now give me your love in return Too many times I've given too much Now give me your love in return Give me your mind and your heart But please don't leave me with a love that burns Please don't use me as your fool 'Cause my heart can't stand another lie Oh, don't use me as your fool 'Cause my heart just can't stand another lie And if you can't love me tomorrow Please leave me alone in my room to cry

 

Vertaling

Zal je morgen van me houden Zoals je nu zegt dat je van me houdt? Zal je morgen van me houden Zoals je zegt dat je nu van me houdt? Als de vlammen van ons vlees zijn opgehouden met branden En het vuur van onze liefde gedoofd is Ik heb te vaak te veel gegeven Geef me nu je liefde terug Te vaak heb ik te veel gegeven Geef me nu jouw liefde terug Geef me je geest en je hart Maar laat me alsjeblieft niet achter met een liefde die brandt Gebruik me alsjeblieft niet als je dwaas Want mijn hart kan niet tegen nog een leugen Oh, gebruik me niet als je dwaas Want mijn hart kan niet tegen nog een leugen En als je morgen niet van me kunt houden Laat me dan alleen in mijn kamer om te huilen