Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary moore Songtekst: mean cruel woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary moore - mean cruel woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mean cruel woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mean cruel woman .

Origineel

Well, it was early one mornin', I was walkin' down the street. It was early one mornin', I was walkin' down the street. I saw my baby with another man, made my poor heart skip a beat. Well, she was lookin' at him the way that she looks at me. She was lookin' at him the way that she looks at me. I was blinded by my tears, I thought I'd never see. Well, she's a mean cruel woman, as cruel as a woman could be. She's a mean cruel woman, as cruel as a woman could be. This time you've pushed me too far, baby, you're gonna see the back of me. Well, she's a mean cruel woman, as cruel as a woman could be. I said, she's a mean cruel woman, as cruel as a woman could be. This time I'm walkin' out the door, you're gonna see the back of me. One more time. She's a mean cruel woman, as cruel as a woman can be. I said, she's a mean cruel woman, as cruel as a woman could ever be. This time I'm walkin' out the door, you're gonna see the back of me. Mean cruel woman.

 

Vertaling

Nou, het was vroeg op een morgen, Ik liep door de straat. Het was vroeg op een morgen, Ik liep door de straat. Ik zag mijn baby met een andere man, en mijn arme hart sloeg een slag over. Nou, ze keek naar hem... zoals ze naar mij kijkt. Ze keek naar hem... de manier waarop ze naar mij kijkt. Ik was verblind door mijn tranen, Ik dacht dat ik het nooit zou zien. Nou, ze is een gemene wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar kan zijn. Ze is een gemene, wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar kan zijn. Deze keer heb je me te ver gedreven, schatje, je zult de achterkant van me zien. Nou, ze is een gemene wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar kan zijn. Ik zei, ze is een gemene, wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar zijn kan. Deze keer loop ik de deur uit, zul je de achterkant van me zien. Nog een keer. Ze is een gemene wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar kan zijn. Ik zei, ze is een gemene wrede vrouw, zo wreed als een vrouw maar zijn kan. Deze keer loop ik de deur uit, zul je de achterkant van me zien. Gemene wrede vrouw.