Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary morris Songtekst: velvet chains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary morris - velvet chains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van velvet chains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary morris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary morris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals velvet chains .

Origineel

[Chorus] Velvet chains softly hold me Keep me from strayin' to another one's arms Locked in your love I will remain I don't wanna be free from your velvet chains You keep the door wide open You don't lock me in I come and go Your never ask me where I've been You know I'm faithful Yes, I'm bound to be Your lovin' arms Put these velvet chains on me [Chorus: x2] I don't wanna be free from your velvet chains Velvet chains

 

Vertaling

[refrein] Fluwelen kettingen softly hold me Weerhoud me van afdwalen in de armen van een ander Opgesloten in jouw liefde zal ik blijven Ik wil niet vrij zijn van jouw fluwelen kettingen You keep the door wide open Je sluit me niet op Ik kom en ga Je vraagt me nooit waar ik geweest ben Je weet dat ik trouw ben Ja, dat ben ik zeker Jouw liefdevolle armen Put these velvet chains on me [Refrein: x2] Ik wil niet vrij zijn van je fluwelen kettingen Velvet chains