Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary numan Songtekst: berserker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary numan - berserker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van berserker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary numan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary numan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals berserker .

Origineel

[Intro] I've been waiting for you I've waited for too long [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me now? [Verse 1] And this is my story My face, the picture's changed Do you remember me? Now I'm fighting to breathe It's been such a long time [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me now? [Verse 2] Nothing here for me now I can't believe the noise We'll take this place apart I won't be here for long I know they'll find me soon [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me now? [Bridge] I'll question everything I'll trade new dreams for old I've been waiting for you I've waited far too long I'm waiting, I'm waiting [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me now? [Bridge] I'll question everything I'll trade new dreams for old I've been waiting for you I've waited far too long I'm waiting, I'm waiting [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me now? [Bridge] I've been waiting for you I've waited far too long I've been waiting for you I've waited far too long [Chorus] Do you want to come Do you want to come Do you want to come with me Do you want to come Do you want to come Do you want to come

 

Vertaling

[Intro] Ik heb op jou gewacht Ik heb te lang gewacht [refrein] Wil je komen Wil je komen Wil je met me mee Wil je komen Wil je komen Wil je nu met me meekomen? [Verse 1] En dit is mijn verhaal Mijn gezicht, het beeld is veranderd Ken je me nog? Nu vecht ik om adem te halen It's been such a long time [refrein] Wil je komen Wil je komen Wil je met me mee Wil je komen Wil je komen Wil je nu met me meekomen? [Verse 2] Niets hier voor mij nu Ik kan het lawaai niet geloven We halen deze plek uit elkaar Ik zal hier niet lang meer zijn Ik weet dat ze me snel zullen vinden [refrein] Wil je meegaan Wil je meegaan Wil je met me mee Wil je meegaan Wil je komen Wil je nu met me mee? [Bridge] Ik zal alles in vraag stellen Ik ruil nieuwe dromen voor oude Ik heb op je gewacht Ik heb veel te lang gewacht Ik wacht, ik wacht [refrein] Wil je komen Wil je komen Wil je met me mee Wil je komen Wil je komen Wil je nu met me mee? [Bridge] Ik zal alles in vraag stellen Ik ruil nieuwe dromen voor oude Ik heb op je gewacht Ik heb veel te lang gewacht Ik wacht, ik wacht [refrein] Wil je komen Wil je komen Wil je met me mee Wil je komen Wil je komen Wil je nu met me mee? [Bridge] Ik heb op je gewacht Ik heb veel te lang gewacht Ik heb op je gewacht Ik heb veel te lang gewacht [Chorus] Wil je komen Wil je met me mee Wil je met me mee Wil je komen Wil je komen Wil je komen