Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary numan Songtekst: metal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary numan - metal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van metal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary numan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary numan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals metal .

Origineel

[Verse 1] We're in the building where they make us grow And I'm frightened by the liquid engineers Like you My Mallory heart is sure to fail I could crawl around the floor just like I'm real Like you The sound of metal I want to be you I could learn to be a man Like you Plug me in And turn me on Oh, everything is moving [Verse 2] I need my treatment, it's tomorrow they send me Singing, "I am an American" Do you? Picture this, if I could make the change I'd love to pull the wires from the wall Did you? And who are you? And how can I try? Here inside, I like metal Don't you? All I know Is no one dies I'm still confusing love with need

 

Vertaling

[Verse 1] We zijn in het gebouw waar ze ons laten groeien En ik ben bang voor de vloeibare ingenieurs zoals jij Mijn Mallory hart zal zeker falen Ik kan over de vloer kruipen net alsof ik echt ben zoals jij Het geluid van metaal Ik wil jou zijn Ik zou kunnen leren een man te zijn zoals jij Plug me in And turn me on Oh, alles is in beweging [Verse 2] I need my treatment, it's tomorrow they send me Singing, "I am an American" Doe je dat? Picture this, if I could make the change Ik zou graag de draden uit de muur trekken Is dat zo? En wie ben jij? En hoe kan ik het proberen? Hier binnen, ik hou van metaal Vind je niet? Alles wat ik weet... is dat niemand sterft Ik verwar nog steeds liefde met behoefte