Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary numan Songtekst: my jesus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary numan - my jesus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my jesus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary numan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary numan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my jesus .

Origineel

[Verse 1] My Jesus is like a voice in the dark My Jesus is like a lonely warning My Jesus is like a fear that haunts me My Jesus is like a tortured memory [Chorus] I'm praying for my soul I'm praying for my soul For my [Verse 2] My Jesus is a collector of pain My Jesus says: "Pain will prove you love me" My Jesus is like a shadow crawling My Jesus says: "Their screams will guide you to me" [Bridge] Feels so warm inside of you Feels so warm Feels so warm inside of you Feels so warm [Chorus] I'm praying for your soul I'm praying for your soul I'm praying for your soul I'm praying for your soul

 

Vertaling

[Vers 1] Mijn Jezus is als een stem in het donker Mijn Jezus is als een eenzame waarschuwing Mijn Jezus is als een angst die me achtervolgt Mijn Jezus is als een gekwelde herinnering [refrein] Ik bid voor mijn ziel Ik bid voor mijn ziel Voor mijn [Vers 2] Mijn Jezus is een verzamelaar van pijn Mijn Jezus zegt: "Pijn zal bewijzen dat je van me houdt" Mijn Jezus is als een schaduw die kruipt Mijn Jezus zegt: "Hun geschreeuw zal je naar mij leiden" [Brug] Het voelt zo warm in je Het voelt zo warm Het voelt zo warm binnen in je Het voelt zo warm [Chorus] Ik bid voor je ziel Ik bid voor je ziel Ik bid voor je ziel Ik bid voor je ziel