Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary numan Songtekst: rip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary numan - rip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary numan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary numan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rip .

Origineel

[Verse 1] I'll get down on my knees I'll do anything I can I'll even walk upon water I'll give somebody disease I'm so sick with need I'm so sick with pain I'll lay before the cross and pray I'll bleed like holy rain [Chorus] Hey, hey, hey I've got nothing to do Hey, hey, hey I've done nothing to you Hey, hey, hey I've got nothing to do Hey, hey, hey I've done nothing to you [Verse 2] I'll rip the skin from God's face I'll say I'm searching for the truth I stole the light from heaven's gates If it can guide me to you I'll give life to obsession I'll give life to disease I'll give you one last sin or cure And then I'll do as I please [Chorus] Hey, hey, hey I've got something for you Hey, hey, hey I've got something for you I've got something for you I've got something for you

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ga op mijn knieën Ik zal alles doen wat ik kan Ik zal zelfs op water lopen Ik zal iemand een ziekte geven Ik ben zo ziek van nood Ik ben zo ziek van pijn Ik zal voor het kruis gaan liggen en bidden Ik zal bloeden als heilige regen [refrein] Hey, hey, hey ik heb niets te doen Hey, hey, hey I've done nothing to you Hey, hey, hey I've got nothing to do Hey, hey, hey I've done nothing to you [Verse 2] I'll rip the skin from God's face I'll say I'm searching for the truth Ik stal het licht van de hemelpoorten Als het me naar jou kan leiden I'll give life to obsession Ik zal leven geven aan ziekte Ik zal je een laatste zonde of genezing geven En dan zal ik doen wat ik wil [refrein] Hey, hey, hey Ik heb iets voor jou Hey, hey, hey Ik heb iets voor jou Ik heb iets voor jou Ik heb iets voor jou