Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary numan Songtekst: splinter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary numan - splinter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van splinter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary numan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary numan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals splinter .

Origineel

I believe in the cruelty of man I believe in all of the hopeless and lost I see you I believe in the shamed, the faithless like me I believe everything falls through the greed of man I see you I see you Do you believe in the beauty of love? Or that heaven is vengeance disguised? He sees you Do you believe we will pay for our sins? I believe everything's learned from the scars of man I see you I see you Life isn't everything Life isn't everything Life isn't everything Life isn't everything I don't believe in the calling of God I don't believe a word of The Word is true I see you I don't believe in the goodness of people like me I believe everything bleeds from the fear of man I see you I see you

 

Vertaling

Ik geloof in de wreedheid van de mens Ik geloof in alle hopelozen en verlorenen Ik zie jou. Ik geloof in de beschaamden, de ongelovigen zoals ik Ik geloof dat alles valt door de hebzucht van de mens ik zie jou ik zie jou Geloof jij in de schoonheid van de liefde? Of dat de hemel vermomde wraak is? Hij ziet jou Geloof jij dat we zullen boeten voor onze zonden? Ik geloof dat alles geleerd is van de littekens van de mens Ik zie jou. Ik zie jou. Het leven is niet alles Het leven is niet alles Het leven is niet alles Het leven is niet alles Ik geloof niet in de roeping van God Ik geloof niet dat een woord van het Woord waar is ik zie jou Ik geloof niet in de goedheid van mensen zoals ik Ik geloof dat alles bloedt door de angst van de mens ik zie jou ik zie u