Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary richards Songtekst: next in line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary richards - next in line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van next in line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary richards! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary richards en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals next in line .

Origineel

NOW I KNOW WHAT I WAS TOLD THAT TIME MOVES SO FAST AND YOU TOLD ME TO LIVE MY LIFE AS IF EACH DAY WERE MY LAST YOU ASKED FOR MORE TIME TO LIVE TO FINISH ALL OF YOUR TASKS I KNEW THEN THAT THIS WOULD BE OUR LAST TIME TO TALK HERE ON EARTH ALL THE YEARS WE LIVE ON EARTH CAN MAKE A DIFFERENCE IF JESUS LIVES INSIDE OUR HEARTS AND WE TRY NOT TO HATE THE YEARS HAVE FLOWN SINCE YOU'VE BEEN GONE ITS STILL HARD TO BELIEVE THAT YOUR GONE AND I AM HERE WITHOUT YOU TO SEE MY CHILDREN THEY NEED ME AS I NEEDED YOU BUT THAT'S ALL PART OF GOD'S PLAN CAUSE IN THIS LIFE WE MUST SURELY GIVE OUR LOVE TO THE NEXT IN LINE

 

Vertaling

NU WEET IK WAT ME GEZEGD IS. DAT DE TIJD ZO SNEL GAAT. EN JIJ ZEI ME MIJN LEVEN TE LEVEN ALSOF ELKE DAG MIJN LAATSTE WAS. JE VROEG OM MEER TIJD OM TE LEVEN. OM AL JE TAKEN AF TE MAKEN. IK WIST TOEN DAT DIT ZOU ZIJN ONZE LAATSTE KEER WAS OM TE PRATEN. HIER OP DE AARDE ALLE JAREN DIE WE OP AARDE LEVEN KUNNEN EEN VERSCHIL MAKEN. ALS JEZUS IN ONZE HARTEN LEEFT EN WE PROBEREN NIET TE HATEN DE JAREN ZIJN VOORBIJ GEVLOGEN SINDS JE WEG BENT. HET IS NOG STEEDS MOEILIJK TE GELOVEN DAT JE ER NIET MEER BENT EN IK HIER BEN ZONDER JOU OM TE ZIEN MIJN KINDEREN ZE HEBBEN ME NODIG ZOALS IK JOU NODIG HAD. MAAR DAT IS ALLEMAAL DEEL VAN GODS PLAN. WANT IN DIT LEVEN MOETEN WE ZEKER ONZE LIEFDE ONZE LIEFDE GEVEN AAN DE VOLGENDE IN DE RIJ.