Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary stewart Songtekst: an empty glass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary stewart - an empty glass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van an empty glass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals an empty glass .

Origineel

An empty glass That last cigarette It's closing time And I'm drunk again But somehow I'll make it home And cry myself to sleep That's how my day ends Every night for me Every night I'm in some bar Pouring whiskey on a heart that's on fire Forgetting you is no easy thing Each night for me always ends the same With an empty glass That last cigarette It's closing time And I'm drunk again But somehow I'll make it home And cry myself to sleep That's how my day ends Every night for me Every night I'm in some bar Pouring whiskey on a heart that's on fire Forgetting you is no easy thing Each night for me always ends the same With an empty glass That last cigarette It's closing time And I'm drunk again But somehow I'll make it home And cry myself to sleep That's how my day ends Every night for me. Yeah, that's how my day ends Every night for me

 

Vertaling

Een leeg glas Die laatste sigaret Het is sluitingstijd En ik ben weer dronken Maar op een of andere manier kom ik thuis En huil mezelf in slaap Dat is hoe mijn dag eindigt Elke nacht voor mij Every night I'm in some bar Whiskey aan het gieten op een hart dat in brand staat Jou vergeten is niet makkelijk Elke nacht eindigt voor mij altijd hetzelfde Met een leeg glas Die laatste sigaret Het is sluitingstijd En ik ben weer dronken Maar op een of andere manier kom ik thuis En huil mezelf in slaap Dat is hoe mijn dag eindigt Elke nacht voor mij Every night I'm in some bar Whiskey aan het gieten op een hart dat in brand staat Jou vergeten is niet makkelijk Elke nacht eindigt voor mij altijd hetzelfde Met een leeg glas Die laatste sigaret Het is sluitingstijd En ik ben weer dronken Maar op een of andere manier kom ik thuis En huil mezelf in slaap Dat is hoe mijn dag eindigt Elke nacht voor mij. Ja, dat is hoe mijn dag eindigt Every night for me