Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary talbott Songtekst: free as the light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary talbott - free as the light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van free as the light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary talbott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary talbott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals free as the light .

Origineel

If you give me things just to own me That's not how to be Well I'll give you anything if only It sets you free If life gets you down, just keep your head up proud and embrace you spirituality Cause love is all around and life is lived right now So come and sing my song with me Cause I'm singin I'm free Free Free as the light in the day Said I'm free Free Free as the light in the day To sing my song We came in chains to a place that preached equality and we grew in pain to a place that we just had to be If your skin is brown then we will keep you down cause You can't have the same things as me Well I'm so glad we found that we turned it around and Now that I can stand here and sing Well I'll sing I'm Free Free Free as the light in the day Said Im free Free Free as the light in the day I'm Free Free Free as the light in the day Said Im free Free Free as the light in the day To sing my song Yeah

 

Vertaling

Als je me dingen geeft alleen om me te bezitten Dat is niet hoe je moet zijn Nou, ik geef je alles, als het maar het je bevrijdt Als het leven je neerhaalt, hou dan je hoofd trots omhoog en omarm je spiritualiteit Want liefde is overal en het leven wordt nu geleefd Dus kom en zing mijn lied met mij Cause I'm singin I'm free Vrij Vrij als het licht van de dag Said I'm free Vrij Vrij als het licht van de dag Om mijn lied te zingen We kwamen in ketenen naar een plaats die gelijkheid predikte en we groeiden in pijn naar een plek waar we gewoon moesten zijn Als je een bruine huidskleur hebt, zullen we je tegenhouden. Je kunt niet dezelfde dingen hebben als ik. Ik ben zo blij dat we dat gevonden hebben. We hebben het omgedraaid. Nu dat ik hier kan staan en zingen Nou ik zal zingen Ik ben vrij Free Vrij als het licht van de dag Zei ik vrij Free Vrij als het licht van de dag I'm Free Free Free as the light in the day Said Im free Free Free as the light in the day Om mijn lied te zingen Yeah