Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gary wright Songtekst: feel for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gary wright - feel for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gary wright! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gary wright en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel for me .

Origineel

I'm so glad Now that I know That you feel for me now My sorrow is gone And I'm starting to let go Can you feel for me now I'm reeling everywhere I look you're there again somehow And you feel for me like I feel for you now When I'm sad I know you know Cause you feel for me now You're the queen of my heart And before you I bow Can you feel for me now Angel of light You have dragged me from the deep And you feel for me like I feel for you now Ooo Ooo - Yeah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Don't be afraid Never tell me why or how - No No Just feel for me like I feel for you now - Ooo Mmm If there is a light in you Let me feel it too O - like I feel for you now And if we meet again in another time or place Will you know my face Will you feel for me like I feel for you now O - will you feel for me like I feel for you now Mmmm Mmmm O - will you feel for me like I feel for you now Feel - Feel for me like I feel for you now Feel - Feel - Feel - for me now

 

Vertaling

Ik ben zo blij. Nu ik weet Dat je nu voor me voelt Mijn verdriet is weg En ik begin los te laten Kun je nu voor me voelen Ik ben overal aan het wankelen Ik kijk je bent er weer op een of andere manier En voel je voor mij zoals ik nu voor jou voel Als ik verdrietig ben weet ik dat je het weet Want jij voelt nu voor mij Je bent de koningin van mijn hart En voor jou buig ik Kun je nu voor me voelen Engel van licht Je hebt me uit de diepte gesleept En jij voelt voor mij zoals ik nu voor jou voel Ooo Ooo - Yeah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Nah Don't be afraid Vertel me nooit waarom of hoe - Nee Nee Voel gewoon voor mij zoals ik nu voor jou voel - Ooo Mmm Als er een licht in je is Laat het me ook voelen O - zoals ik nu voor jou voel En als we elkaar weer ontmoeten in een andere tijd of plaats Zal je mijn gezicht kennen Zal je voor me voelen zoals ik nu voor jou voel O - zul je voor me voelen zoals ik nu voor jou voel Mmmm Mmmm O - zul je voor me voelen zoals ik nu voor je voel Voel - Voel voor mij zoals ik nu voor jou voel Voel - Voel - Voel - nu voor mij