Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: garzilli enrico Songtekst: don t turn away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: garzilli enrico - don t turn away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t turn away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van garzilli enrico! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van garzilli enrico en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t turn away .

Origineel

Abelard I've seen the troubled look within your eyes I've heard the worried sighs behind the smiles We knew the risks right from the start What could we do but choose the heart? Don't turn away from me sadly Don't let me hear your good-bye Don't turn away from me sadly Let's show them how we can fly Hlose Their jealousy is sad and all too clear Why should we let them interfere? They call us dreamers ever fools But they are trapped within their rules Don't turn away from me sadly Don't let me hear your good-bye Don't turn away from me sadly Let's show them how we can fly Abelard Don't turn away from me Don't turn away Both Our love will outshine The light of the day Hlose This fire inside can never, never lie A thousand oceans cannot make it die Our love will last beyond the years Our passions sweep away the fears Both Don't turn away from me sadly Don't let me hear your good-bye Don't turn away from me sadly Let's show them how we can fly Abelard Don't turn away from me Hlose Let's show them Abelard Don't turn away from me Hlose Let's show them Abelard Don't turn away from me Hlose Let's show them Both Don't turn away from me Don't turn away from me Don't turn away from me Now

 

Vertaling

Abelard Ik heb de onrustige blik in je ogen gezien Ik heb de bezorgde zucht achter de glimlach gehoord We wisten vanaf het begin de risico's Wat kunnen we anders doen dan het hart kiezen? Draai je niet verdrietig van me af Laat me je afscheid niet horen Draai je niet verdrietig van me af Laten we ze laten zien hoe we kunnen vliegen Hlose Hun jaloezie is verdrietig en al te duidelijk Waarom moeten we ze tussenbeide laten komen? Ze noemen ons dromers die altijd dwazen zijn Maar ze zitten gevangen in hun regels Draai je niet verdrietig van me af Laat me je afscheid niet horen Draai je niet verdrietig van me af Laten we ze laten zien hoe we kunnen vliegen Abelard Draai je niet van me af Draai je niet af Beide Onze liefde zal overtreffen Het licht van de dag Hlose Dit vuur binnenin kan nooit, nooit liegen Duizend oceanen kunnen het niet laten sterven Onze liefde zal na de jaren blijven bestaan Onze passies vegen de angsten weg Beide Draai je niet verdrietig van me af Laat me je afscheid niet horen Draai je niet verdrietig van me af Laten we ze laten zien hoe we kunnen vliegen Abelard Draai je niet van me af Hlose Laten we ze laten zien Abelard Draai je niet van me af Hlose Laten we ze laten zien Abelard Draai je niet van me af Hlose Laten we ze laten zien Beide Draai je niet van me af Draai je niet van me af Draai je niet van me af Nu