Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gaslight Anthem Songtekst: Bring It On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gaslight Anthem - Bring It On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bring It On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gaslight Anthem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gaslight Anthem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bring It On .

Origineel

My Queen of the Bronx Blue eyes and spitfire I saw you walking back and forth About another boy Thinking that you may want to leave So give me the fevers that just won't break And give me the children you don't wanna raise And tell me about the cool he sings you in those songs If it's better than my love Then bring it on And take it back out to the streets Where you know you used to be For the Romeos uptown If I bring you down And you're tired of those vows And you're really walking out And give me the fevers that just won't break And give me the children you don't wanna raise And tell me about the cool he sings you in those songs If it's better than my love Baby bring it on Oh bring it on Stop clicking your red heels and wishing for home I'm hearing that he tells you he can read your palms Is he better than my love? (better than my love?) Is he better than my love? (better than my love?) So I found the letters with the reasons, Two things you been feeling that he says they'll never know And you say the night just got too cold Well everybody's cold Who's gonna keep my baby warm (who's gonna keep my baby warm) When everybody goes? So give me the fevers that just won't break And give me the children you don't wanna raise And tell me about the cool he sings you in those songs If it's better than my love Well then wait a minute, wait a minute (Was he not good to you?) Wait a minute, wait a minute (Was he not good to you?) Wait a minute, wait a minute (You don't know what's good for you) So give me the fevers that just won't break And give me the children you don't wanna raise And tell me about the cool he sings you in those songs You've been my baby for so long Come on, bring it on Oh bring it on Stop clicking your red heels and wishing for home I'm hearing that he tells you he can read your palms If he's better than my love (better than my love) If he's better than my love (better than my love) If he's better than my love (better than my love) Then go on, take it all.

 

Vertaling

Mijn Koningin van de Bronx Blauwe ogen en Spitfire Ik zag je heen en weer lopen Over een andere jongen Denken dat je zou willen verlaten Dus geef me de koortsen die maar niet breken En geef me de kinderen die u niet wilt verhogen En vertel me over de koele hij je zingt in de songs Als het is beter dan mijn liefde Dan bring it on En neem het uit terug naar de straten Waar je weet dat je vroeger Voor de Romeos uptown Als ik breng je naar beneden En je bent moe van deze geloften En je bent echt het lopen En geef me de koortsen die maar niet breken En geef me de kinderen die u niet wilt verhogen En vertel me over de koele hij je zingt in de songs Als het is beter dan mijn liefde Baby Bring It On Oh bring it on Stop met te klikken op uw rode hakken en wensen voor thuis Ik hoor dat hij je vertelt dat hij kan lezen uw handpalmen Is hij beter dan mijn liefde? (Beter dan mijn liefde?) Is hij beter dan mijn liefde? (Beter dan mijn liefde?) Dus ik vond de brieven van de redenen, Twee dingen die je het gevoel dat hij zegtze zullen nooit weten En dan zeg je 's nachts net te koud Nou iedereen is koud Who's gonna houd mijn baby warm (wie gaat houden mijn baby warm) Als iedereen gaat? Dus geef me de koortsen die maar niet breken En geef me de kinderen die u niet wilt verhogen En vertel me over de koele hij je zingt in de songs Als het is beter dan mijn liefde Nou, dan wacht een minuut, wacht een minuut (Was hij niet goed voor je?) Wacht een minuut, wacht een minuut (Was hij niet goed voor je?) Wacht een minuut, wacht een minuut (Je weet niet wat goed voor u) Dus geef me de koortsen die maar niet breken En geef me de kinderen die u niet wilt verhogen En vertel me over de koele hij je zingt in de songs Je hebt mijn baby zo lang Kom op, bring it on Oh bring it on Stop met te klikken op uw rode hakken en wensen voor thuis Ik hoor dat hij je vertelt dat hij kan lezen uw handpalmen Als hij beter is dan mijn liefde (beter dan mijn liefde) Als hij beter is dan mijn liefde (beter dan mijn liefde) Als hij beter is dan mijn liefde (beter dan mijnliefde) Gaan vervolgens in op, allemaal nemen.