Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gaslight Anthem Songtekst: Meet Me By The River Edge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gaslight Anthem - Meet Me By The River Edge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Meet Me By The River Edge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gaslight Anthem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gaslight Anthem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Meet Me By The River Edge .

Origineel

See, I've been here for 28 years Poundin' sweat beneath these wheels We tattooed lines beneath our skin No surrender, my Bobby Jean See, I've been here for 28 years Poundin' sweat beneath these wheels We tattooed lines beneath our skin No surrender, my Bobby Jean And we've been burned by all our fears Just from growin' up around here Our father's factories marked our cards While Eden burned against the stars And Sally said, Sally said "I can't take no more regret" It cut us deep into our souls Came and climbed into our bed And Sally said, Sally said "Meet me by the river's edge" We're going to wash these sins away Or else we won't come back again You know I had these ballroom dreams That, as a child came to me I was a boy in Grandma's arms A mother's pride and a wounded heart And I was full with fiery wonder You wore Audrey Hepburn pearls You were the only one who understood me then You're the only one who will And Sally said, Sally said "I can't take no more regret" It cut us deep into our souls Came and climbed into our bed And Sally said, Sally said "Meet me by the river's edge" We're going to wash these sins away Or else we won't come back again And now I drive the 101 On a California night And I'm amazed at all the stars Beneath that old Hollywood sign And they waltz the ballet up the boulevard To a place we never kept And I'm not sure if we belong here If I never really left or if I can go home And Sally said, Sally said "I can't take no more regret" It cut us deep into our souls Came and climbed into our bed And Sally said, Sally said "Meet me by the river's edge" We're going to wash these sins away Or else we won't come back again No retreat, no regrets No retreat, no regrets No retreat, no regrets Meet me by the river's edge No retreat, no regrets No retreat, no regrets No retreat, no regrets Meet me by the river's edge

 

Vertaling

Zie, ik ben hier 28 jaar geweest Poundin 'zweet onder deze wielen We hebben getande lijnen onder onze huid getatoeëerd Geen overgave, mijn Bobby Jean Zie, ik ben hier 28 jaar geweest Poundin 'zweet onder deze wielen We hebben getande lijnen onder onze huid getatoeëerd Geen overgave, mijn Bobby Jean En we zijn verbrand door al onze angsten Net van hier omhoog groeien De fabrieken van onze vader hebben onze kaarten gemarkeerd Terwijl Eden tegen de sterren brandde En Sally zei, zei Sally 'Ik kan me niet meer betreuren' Het snijdt ons diep in onze zielen Kwam en klom in ons bed En Sally zei, zei Sally "Ontmoet mij aan de rand van de rivier" We gaan deze zonden wassen Of anders komen we niet meer terug Je weet dat ik deze ballroom dromen had Dat, als een kind, kwam naar mij toe Ik was een jongen in de oma's armen De trots van een moeder en een gewond hart En ik was vol met vurig wonder U droeg Audrey Hepburn parels Jij was de enige die mij toen begreep Je bent de enige die wil En Sally zei, zei Sally 'Ik kan me niet meer betreuren' Het snijdt ons diep in onze zielen Kwam en klom in ons bed En Sally zei, zei Sally "Ontmoet mij aan de rand van de rivier" We gaan deze zonden wassen Of anders komen we niet meer terug En nu rijden ik de 101 Op een nacht in Californië En ik ben verbaasd over alle sterren Onder dat oude Hollywood teken En ze vals het ballet op de boulevard Naar een plaats die we nooit hebben gehouden En ik weet niet zeker of we hier horen Als ik nooit echt vertrok of als ik naar huis kan gaan En Sally zei, zei Sally 'Ik kan me niet meer betreuren' Het snijdt ons diep in onze zielen Kwam en klom in ons bed En Sally zei, zei Sally "Ontmoet mij aan de rand van de rivier" We gaan deze zonden wassen Of anders komen we niet meer terug Geen terugtrekking, geen spijt Geen terugtrekking, geen spijt Geen terugtrekking, geen spijt Ontmoet me aan de rand van de rivier Geen terugtrekking, geen spijt Geen terugtrekking, geen spijt Geen terugtrekking, geen spijt Ontmoet me aan de rand van de rivier