Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gates of ishtar Songtekst: eternal sin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gates of ishtar - eternal sin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eternal sin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gates of ishtar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gates of ishtar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eternal sin .

Origineel

I feel much colder in my heart and soul My wrath is growing stronger every day I am the shadow in every night I am the demon, born of black and raised in hate My eyes are bleeding those crimson tears My kingdom is calling stronger every day I am the silence in every night I am the demon waiting for the dawn to come I'm at the gates of eternal sin My kingdom come, my will be done I'm at the gates to eternal sin still waiting for the dawn to come I scream in silence of pain and fear There's no salvation for all my sins The storm is coming, the dawn of flames I walk the darkness waiting for the dawn to come

 

Vertaling

Ik voel me veel kouder in mijn hart en ziel Mijn woede wordt elke dag sterker Ik ben de schaduw in elke nacht Ik ben de demon, geboren uit zwart en opgevoed in haat Mijn ogen bloeden die karmozijnrode tranen Mijn koninkrijk roept elke dag sterker Ik ben de stilte in elke nacht Ik ben de demon die wacht tot de dageraad aanbreekt Ik sta aan de poorten van eeuwige zonde Mijn koninkrijk kome, mijn wil geschiede Ik sta aan de poorten van de eeuwige zonde nog steeds wachtend tot de dageraad komt Ik schreeuw in stilte van pijn en angst Er is geen verlossing voor al mijn zonden De storm komt, de dageraad van vlammen Ik loop door de duisternis wachtend op de dageraad die komt