Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin De Graw Songtekst: Im Not Over You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin De Graw - Im Not Over You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Im Not Over You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin De Graw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin De Graw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Im Not Over You .

Origineel

Dreams, that's where I have to go, To see you're beautiful Faces anymore, I stare at a picture of you, and listen to the radio, Hope, hope there's a conversation, we both admit we had it good, but untill then it's alienation I know, that much is understood and I realise, If you'd ask me, how I'm doing, I would say I'm doing just fine, I would lie and say that you're not on my mind But I go out, and I sit down, at a table set for two, and finally I'm forced to face the truth Not matter what I say I'm, not over you Not over you Damn, damn girl you do it well, And I thought you were innocent, You took this heart and put it to hell, but still you're magnificent I, I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me, I turn around and I'm back in the game, even better than the old me, but I'm not even close, without you If you'd ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine, I would lie and say that you're not on my mind, But I go out, and I sit down at a table set for two, and finally I'm forced to face the truth, No matter what I say I'm, not over you And if I, had the chance to renew, you know there is anything, I wouldn't do I could get back, on the right track, but only if you'd be convinced, so untill then, If you'd ask me, how I'm doing, I would say I'm doing just fine, I would lie and say that you're not on my mind, But I go out, and I sit down, at a table set for two, and finally I'm forced to face the truth No matter what I say, I'm, not over you Not over you Not over you Not over you

 

Vertaling

Dromen, dat is waar ik moet gaan, Te zien dat je mooi bent Gezichten meer, ik staar naar een foto van jou, en luister naar de radio, Hoop, hoop dat er een gesprek, we beiden toegeven dat we hadden het goed, maar totdat dan is het vervreemding Ik weet het, dat er veel wordt verstaan en ik besef, Als je het mij zou vragen, hoe ik doe, Ik zou zeggen ik doe het prima, Ik zou liegen en zeggen dat je niet in mijn gedachten Maar ik ga uit, en ik ga zitten, op een tafel voor twee, en uiteindelijk ben ik gedwongen om de waarheid onder ogen Niet uit watIk zeg dat ik ben, niet over je heen Niet over je heen Verdomme, verdomme meisje je het goed doet, En ik dacht dat je onschuldig was, Je nam dit hart en zet het naar de hel, maar toch je prachtige bent Ik, ik ben een boomerang, maakt niet uit hoe je me te gooien, Ik draai me om en ik ben terug in het spel, zelfs beter dan de oude ik, maar ik ben niet eens in de buurt, zonder dat u Als je mij zou vragen hoe ik doe, zou ik zeggen ik doe het prima, Ik zou liegen en zeggen dat je niet in mijn gedachten, Maar ik ga uit, en ik ga zitten op een tafel voor twee,en uiteindelijk ben ik gedwongen om de waarheid onder ogen zien, Maakt niet uit wat ik zeg ik ben, niet over je heen En als ik, had de kans om te vernieuwen, je weet dat er iets is, zou ik niet doen Ik terug kon krijgen, op het juiste spoor, maar alleen als je zou zijn overtuigd, zo totdat dan, Als je het mij zou vragen, hoe ik doe, Ik zou zeggen ik doe het prima, Ik zou liegen en zeggen dat je niet in mijn gedachten, Maar ik ga uit, en ik ga zitten, op een tafel voor twee, en uiteindelijk ben ik gedwongen om de waarheid onder ogen Maakt niet uit wat ik zeg, Ik ben, niet meer danu Niet over je heen Niet over je heen Niet over je heen