Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin DeGraw Songtekst: Cheated On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin DeGraw - Cheated On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Cheated On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin DeGraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin DeGraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Cheated On Me .

Origineel

I'm love sick somewhere tonight I'm love sick somewhere tonight I don't need writing on the wall I felt it for so long Am I even on your mind Or are you now in Someone else's eyes someone else's arms Someone else's obvious moves I'm a jealous guy I hear people talk And it isn't hard to believe I think you cheated on me I've been this love sick before I've felt just like this before There was another just like you I loved her for so long But I had poison on my mind And I drove her into Someone else's eyes someone else's arms Someone else's obvious moves I'm a jealous guy I hear people talk And it isn't hard to believe I think she cheated on me I've said I've had this stage before But I left an open door For this to walk into my life And maybe I suspect too much But this is hard for me to trust When I'm all wound up inside I just drive you often into Someone else's eyes someone else's arms Someone else's obvious moves I'm a jealous guy I hear people talk And it isn't hard to believe I was never easy to please I think you cheated on me You cheated on me I think you cheated on me

 

Vertaling

Ik ben verliefd ziek ergens vanavond Ik ben verliefd ziek ergens vanavond Ik hoef niet te schrijven op de muur Ik voelde me er zo lang Ik ben zelfs op uw gedachten Of bent u nu in Iemand anders ogen iemand anders armen Iemand anders voor de hand liggende beweegt Ik ben een jaloerse man Ik hoor mensen praten En het is niet moeilijk te geloven Ik denk dat je bedrogen op me Ik heb deze liefde ziek voordat Ik voelde net zoals dit voor Er was een andere net als jij Ik hield van haar zo lang Maar ik had vergif in mijn gedachten En ik reed haar naar Iemand anders ogen iemand anders armen Iemand anders voor de hand liggende beweegt Ik ben een jaloerse man Ik hoor mensen praten En het is niet moeilijk te geloven Ik denk dat ze bedrogen op me Ik heb gezegd heb ik dit stadium had voordat Maar ik liet een open deur Om dit te lopen in mijn leven En misschien Ik vermoed teveel Maar dit is moeilijk voor me om te vertrouwen Als ik alle wonden van binnen Ik rijdt gewoon je vaak in Iemand anders ogen iemand anders armen Iemand anders voor de hand liggende beweegt Ik ben een jaloerse man Ik hoor mensen praten Enhet is niet moeilijk te geloven Ik was nooit gemakkelijk om te behagen Ik denk dat je bedrogen op me Je bedrogen op me Ik denk dat je bedrogen op me