Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin James Songtekst: For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin James - For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals For You .

Origineel

Maybe I'll forget and maybe I won't I'm stuck in the moment And so far from home Cause loving nobody It's breaking my heart But you'll never know this Wherever you are Well maybe I don't give up easily And I know this is hard to see But I wish time would slow down So I could keep your heart around If I can make you stay another day I'll wait another day for you, and for you Maybe I'm love drunk, I wish that I'd known What you would say if time would slow down So I could keep your heart around If I can make you stay another day I'll wait another day for you Well maybe I don't give up easily Oh but I know this is hard to see But I know time won't slow down So I can keep your heart in my hands Oh but maybe if you stay a little while You might feel like I do for you

 

Vertaling

Misschien zal ik vergeten, en misschien zal ik niet Ik zit vast in het moment En zo ver van huis Oorzaak liefdevolle niemand Het breekt mijn hart Maar je zult nooit weten Waar je ook bent Nou misschien ik niet gemakkelijk opgeven En ik weet dat dit moeilijk te zien Maar ik wou dat de tijd zou vertragen Dus ik zou je hart te houden rond Als ik kan je nog een dag te blijven Ik zal nog een dag wachten voor u, en voor u Misschien ben ik hou van dronken, ik wou dat ik had geweten Wat zou je zeggen als de tijd zou vertragen Dus ik zou je hart te houdenrond Als ik kan je nog een dag te blijven Ik zal nog een dag wachten voor u Nou misschien ik niet gemakkelijk opgeven Oh, maar ik weet dat dit moeilijk te zien Maar ik weet dat de tijd zal niet vertragen Dus ik kan je hart te houden in mijn handen Oh maar misschien als je verblijf een tijdje Je zou het gevoel dat ik voor u doen