Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin James Songtekst: The Book Of Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin James - The Book Of Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Book Of Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Book Of Love .

Origineel

The book of love is long and boring No one can lift the damn thing It's full of charts and facts and figures And instructions for dancing And I I love it when you read to me And you You can read me anything The book of love has music in it In fact that's where music comes from Some of it's just transcendental Some of it's just really dumb And I I love it when you sing to me And you You can sing me anything You can sing me anything The book of love is long and boring And written many years ago It's full of flowers and heart-shaped boxes And things we're all too young to know And I I love it when you give me things And you You wanna give me wedding rings You wanna give me wedding rings You wanna give me wedding rings

 

Vertaling

Het boek van de liefde is lang en saai Niemand kan dat ding te tillen Het staat vol met grafieken en feiten en cijfers En instructies voor het dansen En Ik Ik hou ervan als je me voorlas En jij Je kunt me iets te lezen Het boek van de liefde heeft muziek in het In feite is dat is waar de muziek vandaan komt Sommige van het is gewoon transcendentale Sommige van het is gewoon echt dom En Ik Ik hou ervan als je voor me zingt En jij Je kunt me iets zingen Je kunt me iets zingen Het boek van de liefde is lang en saai En schreef velejaren geleden Het staat vol met bloemen en hart-vormige dozen En dingen die we allemaal te jong om te weten En Ik Ik hou ervan als je me dingen En jij Wil je mij trouwringen Wil je mij trouwringen Wil je mij trouwringen