Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin Rossale Songtekst: Love Remains The Same

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin Rossale - Love Remains The Same ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Remains The Same? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin Rossale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin Rossale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Remains The Same .

Origineel

1000 times I’ve seen you standing Gravity like lunar landing You make me wanna run till I find you I shut the world away from here I drift to you, you’re all I hear As everything we know fades to black Half the time the world is ending Truth is I am done pretending I never thought that I Had anymore to give You’re pushing me so far Here I am without you Drink to all that we have lost Mistakes we have made Everything will change But, love remains the same I find a place where we escape Take you with me for the space The city buzz sounds just like a fridge I walk the streets through 7 bars I have to find just where you are The faces seem to blur They’re all the same Half the time the world is ending Truth is I am done pretending I never thought that I Had anymore to give You’re pushing me so far Here I am without you Drink to all that we have lost Mistakes we have made Everything will change But love remains the same So much more to say So much to be done Don’t you trick me out We shall overcome It’s all left still to play We could have had the sun Could have been inside Instead we’re over here Half the time the world is ending Truth is I am done pretending Too much time too long defending You and I are done pretending I never thought that I Had anymore to give You’re pushing me so far Here I am without you Drink to all that we have lost Mistakes we have made Everything will change Everything will change I, ooh I, I wish this could last forever I, ooh I, As if we could last forever Love remains the same Love remains the same

 

Vertaling

1000 keer ik heb gezien sta je Gravity graag maanlanding You make me wanna run till I vind je Ik sloot de wereld weg van hier Ik drift aan u, je bent alles wat ik hoor Zoals alles wat we weten fades naar zwart De helft van de tijd de wereld eindigt De waarheid is ik ben klaar alsof Ik had nooit gedacht dat ik Had meer te geven Je duwen me tot nu toe Hier ben ik zonder jou Drink bij alles wat we hebben verloren Fouten die we hebben gemaakt Alles zal veranderen Maar de liefde blijft hetzelfde Ik vind een plaats waar we ontsnappen Neem je met mij de ruimte De stad buzz klinkt net als een koelkast Ik loop de straat door middel van 7 bars Ik heb net te vinden waar je bent De gezichten lijken te vervagen Ze zijn allemaal hetzelfde De helft van de tijd de wereld eindigt De waarheid is ik ben klaar alsof Ik had nooit gedacht dat ik Had meer te geven Je duwen me tot nu toe Hier ben ik zonder jou Drink bij alles wat we hebben verloren Fouten die we hebben gemaakt Alles zal veranderen Maar de liefde blijft hetzelfde Dus veel meer te zeggen Zoveel tegedaan Don't you trick me Wij overwinnen Het is allemaal nog steeds links spelen We hadden was de zon Kan zijn binnen geweest In plaats daarvan zijn we hier De helft van de tijd de wereld eindigt De waarheid is ik ben klaar alsof Te veel tijd te lang te verdedigen U en ik zijn gedaan alsof Ik had nooit gedacht dat ik Had meer te geven Je duwen me tot nu toe Hier ben ik zonder jou Drink bij alles wat we hebben verloren Fouten die we hebben gemaakt Alles zal veranderen Alles zal veranderen Ik, ooh ik, Ik wens dit kan eeuwig Ik, ooh ik, Alsof we eeuwig kon duren Liefde blijft hetzelfde Liefde blijft hetzelfde