Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin The Graw Songtekst: Chariot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin The Graw - Chariot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Chariot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin The Graw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin The Graw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Chariot .

Origineel

Staring at a maple leaf Leaning on the mother tree I said to myself we've all lost touch Your favorite fruit is chocolate covered cherries And seedless watermelon ohhhh Nothing from the ground is good enough Bodyrise It puts over me [Chorus] Oh chariot your golden waves are walking down upon this face Oh chariot I'm singing out loud To guide me Give me your: Strength Remember seeing moons rebirth Rains made mirrors of the earth The sun was just yellow energy If there's a living promised land Even over fields of sand Seasons fill my mind And cover me bring it back More than a memory [Chorus] You'll be my vacation away from this place You know what I want Holding that cup, It's pouring over the sides You make me wanna spread my arms and fly [Chorus] Give me your Strength (Chariot) Give me your Strength (Chariot) Give me your Strength (Chariot) Give me your Strength (Chariot) Give me your Strength - Give it to me(Chariot) Give me your Strength - Give it to me(Chariot) Give me your Strength - Give it to me(Chariot) Give me your Strength o Chariot...

 

Vertaling

Staren naar een esdoornblad Leunend op de moeder boom Ik zei tegen mezelf dat we alle verloren raken Uw favoriete fruit is chocolade bedekt kersen En pitloze watermeloen ohhhh Niets uit de grond is goed genoeg Bodyrise Zij voert over mij [Chorus] Oh strijdwagen je gouden golven lopen neer op dit gezicht Oh chariot I'm singing out loud Het begeleiden van mij Geef me uw: Sterkte Vergeet zien manen wedergeboorte Rains gemaakt spiegels van de aarde De zon was gewoon gele energie Als er een levende beloofde land Zelfs over velden van zand Seasons fill my mind En dek me terug te brengen Meer dan een herinnering [Chorus] U zult mijn vakantie weg van deze plaats Je weet wat ik wil Holding dat beker, Het gieten over de zijkanten You make me wanna mijn armen spreiden en vliegen [Chorus] Geef me je Strength (Chariot) Geef me je Strength (Chariot) Geef me je Strength (Chariot) Geef me je Strength (Chariot) Geef me je Strength - Give it to me (Chariot) Geef me je Strength - Geef het aanme (Chariot) Geef me je Strength - Give it to me (Chariot) Geef me uw kracht o Chariot ...