Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gavin The Graw Songtekst: Nice To Meet You Anyway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gavin The Graw - Nice To Meet You Anyway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nice To Meet You Anyway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gavin The Graw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gavin The Graw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nice To Meet You Anyway .

Origineel

I don't want to get too close I don't want to get too close You see this isn't where my head is If you knew me I'm not like this But I just found someone special And that's really something special If you knew me Nice to meet you anyway I believe you're very fine Still I haven't got the time Cause I just found someone special And that's really something special If you knew me Nice to meet you anyway And the sky opened up With the soil of the sun Dreaming of my true love I don't mean to be so strange But my life just took a change Cause I just found someone special And that's really something special If you knew me Nice to meet you anyway And the sky opened up With the soil of the sun Dreaming of my true love So before this goes too far Let me tell you what you are You're amazing, I'm attracted But I'm terribly distracted And I'm trying to be verbal And I'm back into this circle Cause I just found someone special And that's really something special If you knew me Nice to meet you 2X Nice to meet you anyway 4X Even if you want me to stay here (Nice to meet you, Nice to meet you) I'm tellin you right now I should leave (Nice to meet you, Nice to meet you) Before i get to changing my mind here (Nice to meet you, Nice to meet you anyway...) I hope you understand what I mean I hope you understand what I mean I hope you understand what I mean....

 

Vertaling

Ik wil niet te dicht Ik wil niet te dicht Je ziet dit is niet waar mijn hoofd is Als je wist dat ik ben niet zo Maar ik vond een speciaal iemand En dat is echt iets bijzonders Als je wist mij Nice to meet you anyway Ik denk dat je heel fijn Toch heb ik niet de tijd Cause I just found someone special En dat is echt iets bijzonders Als je wist mij Nice to meet you anyway En de hemel geopend Met de bodem van de zon Dromen van mijn ware liefde Ik bedoel niet zo vreemd zijn Maar mijn leven alleen maar heeft een verandering Cause I just found someone special En dat is echt iets bijzonders Als je wist mij Nice to meet you anyway En de hemel geopend Met de bodem van de zon Dromen van mijn ware liefde Dus voordat dit gaat te ver Laat me je vertellen wat je bent Je bent geweldig, ik ben aangetrokken Maar ik ben vreselijk afgeleid En ik probeer te zijn verbale En ik ben terug in deze kring Cause I just found someone special En dat is echt iets bijzonders Als je eens wistik Nice to meet you 2X Nice to meet you anyway 4X Zelfs als je wilt dat ik hier blijven (Nice to meet you, Nice to meet you) Ik tellin je nu ik zou vertrekken (Nice to meet you, Nice to meet you) Voordat ik begin met het wijzigen van mijn gedachten hier (Nice to meet you, Nice om u toch aan ...) Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel ....