Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gebroeders Ka Songtekst: Vuvuzela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gebroeders Ka - Vuvuzela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vuvuzela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gebroeders Ka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gebroeders Ka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vuvuzela .

Origineel

VuVuzela!! VuVuzela!! Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit Hoog in de bergen en diep in de dalen, Ja overal kun je het horen. Heel Afrika, Vu Vu Zela. Diep in de rimboe, ja onder de klamboe, Daar is het geluid toen geboren. Doe mij maarna, Vu Vu Zela. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Het is geen olifant, tijger met sabeltant, en het is ook geen trompetje. Heel Afrika, Vu Vu Zela. Toeter het is geen fluit, ja met zo'n lange tuit, En het geluid da's geen pretje. Doe mij maar na, Vu Vu Zela. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Stadion gaat op en neer, er wordt gescoord daar gaan we weer. Oh men wat gaat dat ding te keer. Ja iedereen daar gaa we weer!! Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit!

 

Vertaling

VuVuzela!! VuVuzela!! Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit Hoog in de bergen en diep in de dalen, Ja overal kun je het horen. Heel Afrika, Vu Vu Zela. Diep in de rimboe, ja onder de klamboe, Daar is het geluid toen geboren. Doe mij maarna, Vu Vu Zela. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Het is geen olifant, tijger met sabeltant, en het is ook geen trompetje. Heel Afrika, Vu Vu Zela. Toeter het is geen fluit, ja met zo'n lange tuit, En het geluid da's geen pretje. Doe mij maar na, Vu Vu Zela. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Stadion gaat op en neer, er wordt gescoord daar gaan we weer. Oh men wat gaat dat ding te keer. Ja iedereen daar gaa we weer!! Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'nspeakers eruit, wat een geluid. Vuuuuuuuh vuvuzela, ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit. Ik toeter m'n speakers eruit, ik blaas het eruit!