Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Geen Idee Songtekst: Can't Take My Eyes Off You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Geen Idee - Can't Take My Eyes Off You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Can't Take My Eyes Off You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Geen Idee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Geen Idee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Can't Take My Eyes Off You .

Origineel

You're just too good to be true Can't take my eyes off you You feel like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you Pardon the way that I stare There's nothing else to compare The sight of you makes me weak There are no words left to speak So if you feel like I feel Please let me know that it's real You're just to good to be true Can't take my eyes off you I love you baby, and if it's quite alright I need you baby to warm the lonely nights I love you baby, trust in me when I say Oh pretty baby, don't bring me down I pray Oh pretty baby, now that I've found you Let me love you baby, let me love you You're just too good to be true Can't take my eyes off you You feel like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you I love you baby, and if it's quite alright I need you baby to warm the lonely nights I love you baby, trust in me when I say Oh pretty baby, don't bring me down I pray Oh pretty baby, now that I've found you Let me love you baby, let me love you I love you baby, and if it's quite alright I need you baby to warm the lonely nights I love you baby, trust in me when I say Oh pretty baby, don't bring me down I pray Oh pretty baby, now that I've found you Let me love you baby, let me love you

 

Vertaling

Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Kan mijn ogen niet opstijgen u Je voelt je als de hemel aan te raken Ik wil je vasthouden zoveel Ten langen heeft vorig liefde aangekomen En ik dank God dat ik leef Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Kan mijn ogen niet opstijgen u Pardon de manier waarop ik staar Er is niets anders te vergelijken De aanblik van je maakt me zwak Er zijn geen woorden over te spreken Dus als je het gevoel dat ik voel Laat het me weten dat het echt is Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Kan mijn ogen niet opstijgen u Ik houje baby, en als het heel goed Ik wil dat je baby warm de eenzame nachten Ik hou van je baby, het vertrouwen in mij als ik zeg Oh pretty baby, niet bring me down Ik bid Oh pretty baby, nu ik je heb gevonden Let me love you baby, laat me je liefde Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Kan mijn ogen niet opstijgen u Je voelt je als de hemel aan te raken Ik wil je vasthouden zoveel Ten langen heeft vorig liefde aangekomen En ik dank God dat ik leef Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Kan mijn ogen niet opstijgen u Ik hou van jebaby, en als het is heel goed Ik wil dat je baby warm de eenzame nachten Ik hou van je baby, het vertrouwen in mij als ik zeg Oh pretty baby, niet bring me down Ik bid Oh pretty baby, nu ik je heb gevonden Let me love you baby, laat me je liefde Ik hou van je baby, en als het heel goed Ik wil dat je baby warm de eenzame nachten Ik hou van je baby, het vertrouwen in mij als ik zeg Oh pretty baby, niet bring me down Ik bid Oh pretty baby, nu ik je heb gevonden Let me love you baby, laat me je liefde