Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gemeliers Ft. Ventino Songtekst: Duele

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gemeliers Ft. Ventino - Duele ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Duele? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gemeliers Ft. Ventino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gemeliers Ft. Ventino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Duele .

Origineel

siento que tal vez, ya sufrí lo suficiente. tengo que lograr, que no se vuelva evidente. porque cada vez, que yo te encuentro de frente. las fuerzas se me van, todo el tiempo se detiene.

 

Vertaling

Ik heb het gevoel dat het misschien al genoeg geleden. Ik moet ervoor zorgen dat niet duidelijk geworden. want elke keer als ik ontmoet je aan de voorkant. dwingt me gaan, de hele tijd stopt.