Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: genc osman yavaa Songtekst: aak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: genc osman yavaa - aak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van genc osman yavaa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van genc osman yavaa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aak .

Origineel

AÅ?k dediÄ?in nedir ki sevgilim Anlamı yok senin için Sadece kendinle ilgilisin, bilirim Sen kaçtın ben düÅ?tüm peÅ?ine AÄ?ladım, güldün sen yüzüme Sevemedin sen beni aÅ?k niye? Niye?! AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi? AÅ?k Å?imdi gel de bul beni AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi AÅ?k Å?imdi gel de bul beni Terk edip gitsen, aklımdan çıksa Sonra bir anda aranan ben olurum ya Ä°stemem dersen Sen kaç ben düÅ?erim peÅ?ine AÄ?larken gülersin yüzüme AÅ?k dediÄ?in oyun deÄ?il mi senin için? AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi? AÅ?k Å?imdi gel de bul beni AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi? AÅ?k Å?imdi gel de bul beni AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi? AÅ?k Å?imdi gel de bul beni AÅ?k uÄ?runa ölmeli mi? AÅ?k Å?imdi gel bul beni

 

Vertaling

Wat zeg je liefde, schat Geen zin voor jou Je bent gewoon jezelf, ik weet het Je hebt me achter je gemist Kreeg over, lachte je zwemmen Waarom hield je niet van mij? Waarom?! Moet het verliefd zijn? Kom me nu zoeken Moet het verliefd zijn? Kom me nu zoeken Als je weggaat en uit mijn gedachten gaat Dan ben ik degene die meteen wordt gebeld Als je stam ° stemem zegt Hoeveel ga ik voor jou? Je lacht als je zwemt Liefde is geen spel voor jou, is het voor jou? Moet het verliefd zijn? Kom me nu zoeken Moet het verliefd zijn? Kom me nu zoeken Moet het verliefd zijn? Kom me nu zoeken Moet het verliefd zijn? Kom nu, vind me verliefd